Chord Gitar Tego Ra Tego – Anggun Pramudita

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                    C
wes cukup mbok gawe loro..

Intro : 
C  F  G  C
C  F  G  C

C                F
jujur atiku tahu kedanan
G                   C          
eleng esemmu nggawe ku ngguyu dewean
F                 C
nanging saiki ceritone bedo
Dm                         G
malah pengen kowe ndang ngaliho..

C                 F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G                 C
nanging saiki aku wes ono liyane
F                        C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm         G          C
masio aku iki wong ra nduwe..

Int. 
C  C  F  G  C
C  C  Dm  C

Reff :
C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                    C
wes cukup mbok gawe loro..
C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                      C
jo ngetok nong ngarep moto..

F                  C  
wes cukup aku mbok gawe loro
Dm         G         C
tego ora tego kudu lilo..

Musik : 
F  Em  Am  Dm  G

C                 F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G                 C
nanging saiki aku wes ono liyane
F                        C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm         G          C
masio aku iki wong ra nduwe..

Reff :
C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                    C
wes cukup mbok gawe loro..
C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm                      C
jo ngetok nong ngarep moto..

F                  C  
wes cukup aku mbok gawe loro
Dm         G         C
tego ora tego kudu lilo..




By: ChordLirikLagu.com