Kunci Gitar Safira Inema – Ninggal Janji Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : C..Am..Dm C G
        Em..A..Dm..G..

 C                     Am
opo mergo aku iki wong ra nduwe..
   Dm        F        G
mergo kowe tego lungo ninggalke awakku..
 Em                  Am
opo mergo aku iki ra iso nuruti..
         Dm           F     G
kabeh panjalukmu sing tok.. pengeni..

 C                     Am
opo kabeh iki wis dadi dalane..
 Dm                    G
aku ora iso nyanding kowe tekan mati..
   Em                       Am
mergo kowe pilih lungo mblenjani janji..
        Dm                        G
sehidup semati nanging.. kui mung ngapusi..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm               G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em           A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm                     G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C                  Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm                      G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Em           A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G                C
 karo wong sing.. tak tresnani..

C
 mergo aku wong ra nduwe 
 kowe dadi sak penake
Am
 sak unine anane iso mbalekake
Dm
 ra iso nuruti opo sing tok pengeni
G
 banjur kowe lungo mblenjani kabeh janji

Em
 koyo ngene tresnamu mung nglarani atiku
Am
 kabeh wis tak lakoni yo mung dinggo sliramu
Dm
 ning saiki kowe bedo, medot talining asmoro
G
 mergo ono wong liyo 
                      C
sing nggawe aku sengsoro..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm               G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em           A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm                     G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C                  Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm                      G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Em           A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G                C
 karo wong sing.. tak tresnani..

C  
 aku banjur nyubo ikhlas
 kowe lungo ninggal janji
Am
 yen pancen dalane ora iso dadi siji
Dm
 mergo kowe iso oleh ganti sing gemati
G
 sing iso nuruti penjalukmu kui
Em
 angel tenan kandamu
 mung senenge nglarani
Am
 tapi kowe ojo gelo
                    Dm
nek aku oleh pengganti
                            G
iso nompo aku opo wae kahanane
                          C
masio aku iki wong ora nduwe..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm               G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em           A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm                     G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C                  Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm                       G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas hati..
           Em           A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G                C..
 karo wong sing.. tak tresnani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..Cm..Fm D# Bb
        Gm..C..Fm..Bb..

 D#                    Cm
opo mergo aku iki wong ra nduwe..
   Fm        G#       Bb
mergo kowe tego lungo ninggalke awakku..
 Gm                  Cm
opo mergo aku iki ra iso nuruti..
         Fm           G#    Bb
kabeh panjalukmu sing tok.. pengeni..

 D#                    Cm
opo kabeh iki wis dadi dalane..
 Fm                    Bb
aku ora iso nyanding kowe tekan mati..
   Gm                       Cm
mergo kowe pilih lungo mblenjani janji..
        Fm                        Bb
sehidup semati nanging.. kui mung ngapusi..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm               Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm           C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm                     Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D#                 Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm                      Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Gm           C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb               D#
 karo wong sing.. tak tresnani..

D#
 mergo aku wong ra nduwe 
 kowe dadi sak penake
Cm
 sak unine anane iso mbalekake
Fm
 ra iso nuruti opo sing tok pengeni
Bb
 banjur kowe lungo mblenjani kabeh janji

Gm
 koyo ngene tresnamu mung nglarani atiku
Cm
 kabeh wis tak lakoni yo mung dinggo sliramu
Fm
 ning saiki kowe bedo, medot talining asmoro
Bb
 mergo ono wong liyo 
                      D#
sing nggawe aku sengsoro..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm               Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm           C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm                     Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D#                 Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm                      Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Gm           C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb               D#
 karo wong sing.. tak tresnani..

D# 
 aku banjur nyubo ikhlas
 kowe lungo ninggal janji
Cm
 yen pancen dalane ora iso dadi siji
Fm
 mergo kowe iso oleh ganti sing gemati
Bb
 sing iso nuruti penjalukmu kui
Gm
 angel tenan kandamu
 mung senenge nglarani
Cm
 tapi kowe ojo gelo
                    Fm
nek aku oleh pengganti
                            Bb
iso nompo aku opo wae kahanane
                          D#
masio aku iki wong ora nduwe..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm               Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm           C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm                     Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D#                 Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm                       Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas hati..
           Gm           C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb               D#..
 karo wong sing.. tak tresnani..




Chord Safira Inema – Ninggal Janji

Lihat semua :

  • Chord Safira Inema
  •