Kunci Gitar Bollongopi – Koplak Ninggal Janji Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Original chord dari ~ C

Intro : F G Em A Dm G..

 C       G/B        Am
aku kowe podo tresnane..
  Dm       A          G   -F
dewe janji bareng selawase..
   Em               A
nanging saiki aku kudu lungo..
   Dm                   G
mergo lungo ku yo golek arto..

  C         G/B        Am
tolong kowe jogo tresnoku..
  Dm        A           G
tolong kowe ojo ninggal aku..
  Em     E        A
pamitku iki meh golek kerjo..
       Dm                    G
mergo aku wong seng ora duwe bondo..

Reff :
 F          G           Em
  ning terminal koplak iki..
      Am           Dm
 kowe mblenjani janji..
        G             C
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 F          G           Em
  nanging malah ngecewakke..
        A          Dm
 kowe lungo ro liyane..
           G          (F)
 aku mung iso ngikhlasake..

Int. F Em Am Dm G -F
     Em A Dm G

F               Em
 aku isih ra percoyo..
       Dm
kowe tego gawe loro..
     G
ati iki sing tak jogo..

Reff :
 F          G           Em
  ning terminal koplak iki..
      Am           Dm
 kowe mblenjani janji..
        G             C
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 F          G           Em
  nanging malah ngecewakke..
        A          Dm
 kowe lungo ro liyane..
           G
 aku mung iso..

 F          G           Em
  ning terminal koplak iki..
      Am           Dm
 kowe mblenjani janji..
        G             C
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 F          G           Em
  nanging malah ngecewakke..
        A          Dm
 kowe lungo ro liyane..
           G           F  Em  Dm  
 aku mung iso ngikhlasake.. huuu..
           G           C..
 aku mung iso ngikhlasake..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E Am D..

 G       D/F#       Em
aku kowe podo tresnane..
  Am       E/G#       D   -C
dewe janji bareng selawase..
   Bm               E
nanging saiki aku kudu lungo..
   Am                   D
mergo lungo ku yo golek arto..

  G         D/F#       Em
tolong kowe jogo tresnoku..
  Am        E/G#        D
tolong kowe ojo ninggal aku..
  Bm     B        E
pamitku iki meh golek kerjo..
       Am                    D
mergo aku wong seng ora duwe bondo..

Reff :
 C          D           Bm
  ning terminal koplak iki..
      Em           Am
 kowe mblenjani janji..
        D             G
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 C          D           Bm
  nanging malah ngecewakke..
        E          Am
 kowe lungo ro liyane..
           D          (C)
 aku mung iso ngikhlasake..

Int. C Bm Em Am D -C
     Bm E Am D

C               Bm
 aku isih ra percoyo
       Am
kowe tego gawe loro
     D
ati iki sing tak jogo..

Reff :
 C          D           Bm
  ning terminal koplak iki..
      Em           Am
 kowe mblenjani janji..
        D             G
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 C          D           Bm
  nanging malah ngecewakke..
        E          Am
 kowe lungo ro liyane..
           D
 aku mung iso..

 C          D           Bm
  ning terminal koplak iki..
      Em           Am
 kowe mblenjani janji..
        D             G
 mbiyen janji ngomong jogo ati..
 C          D           Bm
  nanging malah ngecewakke..
        E          Am
 kowe lungo ro liyane..
           D           C  Bm  Am 
 aku mung iso ngikhlasake.. huuu..
           D           G..
 aku mung iso ngikhlasake..




Chord Bollongopi – Koplak Ninggal Janji

Lihat semua :

  • Chord Bollongopi
  • Chord Lagu Jawa
  •