Chord Gitar Sayang Dek’e – Dike Sabrina

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  F  G  C

   C         G 
mbiyen koe tau
          Am             Em
ngomong lirih ning kupingku..
F      G          C
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
F      G           Em
 janji tulus ning ati
    Am         Dm
ora bakal keganti..
        G                     C
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 C        G 
aku ora bakal lali
  Am          Em
kenangan ro kowe..
F         G           C 
 mergo janji sing kepatri..

  C           G 
kabeh penjalukmu
      Am      Em
ora tau tak semoyo..
  F               G           C
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. 
F  G  C  C  G 

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
    Am           Em
padange sinar rembulan
  F            C
soyo suwe soyo kelingan
    Dm                     E
kelingan.. kowe sing tak sayang..

    Am           Em
tumetes eluh ono pipiku
        F                C
yen kelingan kabeh janji janjimu
       Dm              E
duh Gusti.. aku kudu piye..
             Am
aku sayang karo dek'e..

Musik : 
Am  Em  F  C  Dm  E
Am  Em  F  C  Dm  E

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
    Am           Em
padange sinar rembulan
  F            C
soyo suwe soyo kelingan
    Dm                     E
kelingan.. kowe sing tak sayang..

    Am           Em
tumetes eluh ono pipiku
        F                C
yen kelingan kabeh janji janjimu
       Dm              E
duh Gusti.. aku kudu piye..

    Am           Em
padange sinar rembulan
  F            C
soyo suwe soyo kelingan
    Dm                     E
kelingan.. kowe sing tak sayang..

    Am           Em
tumetes eluh ono pipiku
        F                C
yen kelingan kabeh janji janjimu
       Dm              E
duh Gusti.. aku kudu piye..
             Am
aku sayang karo dek'e..


By: ChordLirikLagu.com