NDX A.K.A Ft. PJR – Anti Kimcil Kimcil Club

[Verse I:]
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                  
dijak mangan ning angkringan 
      F#m
kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

[Intro:] 
D  G  A  D  C#m

[Verse II:]
Bm                   F#m
bukan uang yang membuat rasa sayang
G                    D          A
bukan harta yang memadu rasa cinta
Bm                 F#m
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
G                D    A        Bm
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

G              A
 cil cepet sadaro..
        F#m                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         F#m                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

[Reff:]
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

[Verse II:]
Bm               
 Kok pendak dino 
                     F#m
mikirmu urip serba mewah
F#m               
Iso mangan neng angkringan 
              G
wes alhamdulillah
                                   D
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
                    A
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Bm                 
 Pendak dino jalan-jalan 
                F#m
ngemoll karo shoping
                              G
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
                                   D
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
                 A             Bm
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Bm           F#m
 Mas aku iki senenge dandan
G
Kudu seng larang
        D             A
Ben disawang tambah sayang
Bm               F#m
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
G          D     A           Bm
BPJS ora payu di nggo ngragati..

G              A
 cil cepet sadaro
        F#m                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         F#m                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

[Reff:]
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D     A  D
tresnomu nggawe dompetku kelaran..

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..