Chord Lagu: NDX A.K.A

NDX A.K.A – Remukan Ati (feat. X-Tecto)

[Intro :] E B A B E B E B dek rungokno jerit tangise ati iki A E B nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E B dek rasakno loro atiku kepati-pati A B E yen kelingan janji tresnomu tekane mati.. [*] A B kowe teko nggowo tresno G#m C#m …

Lihat Chord »

NDX A.K.A feat. PJR – Aku Bukan Bonekamu

[Intro:] A Bm E A A G#m F#m Bm D E A E A Bm Tahukah sayang aku jenuh E A Harus curiga cemburu jadi kekasihmu A G#m F#m Dulu aku cinta kamu, hanya kepadamu Bm Oh besar besar sekali D E A E Namun kini hilang karena sikapmu.. [*] …

Lihat Chord »

NDX AKA – Angin Dalu (HipHop Dangdut Version)

Intro : (spoke) Am dek, masio sainganku koncoku dewe G sugih sugih, luwih ganteng seko aku C aku panggah ra mundur dek D modal nekat mencintaimu Bm los sak kabehe Em Am pokoke aku tetep panggah mencintaimu D G wani ngeyel dek, wani nekat, wani ajur demi kowe G tresno …

Lihat Chord »

NDX A.K.A – Apa Kabar Mantan

[Intro:] F Bb C F Dm Gm Bb C F Bb apa kabar wong sing tau tak sayang.. Gm C apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Am Dm susah seneng janjine bebarengan.. Bb C ning akhire kowe lungo ninggal kenangan.. F Bb atiku rabakal serapuh kuwi.. Gm C …

Lihat Chord »

NDX A.K.A – Sido Sayang Ora

[Verse I:] D F#m tak tunggu tak enteni.. Bm F#m kepastianmu tekan saiki.. G A F#m jane sido sayang ora B Em opo pancen wis ra iso A D aku mung tok anggep konco.. D A F#m F# tak pasrahke kabeh ati.. iki Bm F#m mung dinggo kowe sing tak …

Lihat Chord »

NDX A.K.A – Goblok

[Intro:] A E F#m C#m D A E A [Reff Intro:] A E kok aku iso nganti goblok koyo ngene F#m C#m nangismu karo aku bahagiane ro liyane D A bola bali ati mbok larani E nanging kowe tetep tak tresnani.. A E roso sayangku tak setel ra kejeron F#m …

Lihat Chord »

NDX A.K.A Ft. PJR – Anti Kimcil Kimcil Club

[Verse I:] D A jamane jaman edan Bm F#m kimcil jahat saiki mata duitan.. G A rupo bagus ra jaminan D Bm setang bunder wes inceran G A D ra mikir wong tuwo urip pas-pasan D A ora gelem prihatin Bm dijak mangan ning angkringan F#m kowe isin G A …

Lihat Chord »

NDX A.K.A – Banyu Surgo

[Intro:] C G Am Em F C G [Chorus:] C G Yen sedino ora ngombe banyu pekok Am Em F Awak rasane lungkrah koyo digebuki C Pikirane semrawut G dadi soyo ora nggenah.. [Intro:] C G Am Em F C G C G Yen sedino ora kambon banyu surgo Am …

Lihat Chord »

NDX AKA – Menunggumu Berakhir Luka

[Intro:] D A Bm A G F#m Em A D A Bm A G F#m Em A [Reff:] D A Bm Kini ku hanya bisa mengagumi A G F#m Keindahan dirimu saat engkau Em A Bersama dirinya.. D A Bm Ku beri cinta kau berikan luka A G F#m Perih …

Lihat Chord »

NDX A.K.A – Terminal Giwangan

[Versse I:] F rasane ora karuan Bb F ning ati loro tenan Gm cinta matiku kau Bb C anggep dolanan C ji ro, ji ro lu pat [Interlude:] F Bb F Gm C F C F Bb biasane jam semene F Gm wis ngabari C nanging tekan saiki F C …

Lihat Chord »