Kunci Gitar Sasya Arkhisna – Cukup Di Larani Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Reff :
 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

Intro : Am F C E
        Am F C E

  Am                 G
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  F                      C    E
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Am                    G
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  F               Dm          E
nanging kowe ra tau.. perduli nong aku..

 Dm
opo wae wes tak wehno
          Am
nanging kowe ora trimo..
         Dm
kabeh panjaluke tak turuti
       E
kowe malah ngloro ati..

Reff :
 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

Musik : Am F C E (4x)

  Am                 G
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  F                      C    E
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Am                    G
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  F               Dm         E
nanging kowe ra tau.. peduli nong aku..

 Dm
opo wae wes tak wehno
          Am
nanging kowe ora trimo..
         Dm
kabeh panjaluke tak turuti
       E
kowe malah ngloro ati..

Reff :
 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C           E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

  Am             F
 uwes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen larane angel ngilangi..

 Am             F
 wes cukup.. di larani..
    C             E
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Am             F
 ora bakal.. tak baleni..
     C            E
 yen lorone angel ngilangi..

Outro : Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

Intro : Fm C# G# C
        Fm C# G# C

  Fm                 D#
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  C#                     G#   C
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Fm                    D#
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  C#              A#m         C
nanging kowe ra tau.. perduli nong aku..

 A#m
opo wae wes tak wehno
          Fm
nanging kowe ora trimo..
         A#m
kabeh panjaluke tak turuti
       C
kowe malah ngloro ati..

Reff :
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

Musik : Fm C# G# C (4x)

  Fm                 D#
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  C#                     G#   C
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Fm                    D#
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  C#              A#m        C
nanging kowe ra tau.. peduli nong aku..

 A#m
opo wae wes tak wehno
          Fm
nanging kowe ora trimo..
         A#m
kabeh panjaluke tak turuti
       C
kowe malah ngloro ati..

Reff :
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#          C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

  Fm             C#
 uwes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen larane angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

Outro : Fm




Chord Sasya Arkhisna – Cukup Di Larani

Lihat semua :

  • Chord Sasya Arkhisna
  •