Kunci Gitar Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Capo ♪ fret 2 Intro : F G Em A Dm Fm G.. C netes eluh neng pipiku.. A Dm naliko aku eleng sliramu.. G C E A sing lungo nggowo separuh ati iki.. Dm G tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi.. C nanging pancen wes garise.. A Dm tresnane dewe cen ra mestine.. G C E A koe lan aku nduwe dalan sing bedo.. Dm G ra mungkin siji sak gede-gedene roso.. Reff : F G opo kudu ngenteni.. tekomu.. Em A opo kudu ngenteni.. balimu.. Dm koyo dene ngenteni.. G C Gm srengenge wanci dalu.. -C F G Gusti tulung kuwatno.. atiku.. Em A nerimo pacobane.. tresnoku.. Dm nadyan tanpo sliramu.. G (Am) jenengmu tetep neng atiku.. Musik : Am G D/F#.. Am G D/F#.. Dm G E A Dm..G..C.. C nanging pancen wes garise.. A Dm tresnane dewe cen ra mestine.. G C E A koe lan aku nduwe dalan sing bedo.. Dm G ra mungkin siji sak gede-gedene roso.. Reff : F G opo kudu ngenteni.. tekomu.. Em A opo kudu ngenteni.. balimu.. Dm koyo dene ngenteni.. G C Gm srengenge wanci dalu.. -C F G Gusti tulung kuwatno.. atiku.. Em A nerimo pacobane.. tresnoku.. Dm nadyan tanpo sliramu.. G C Gm jenengmu tetep neng atiku.. -C F G opo kudu ngenteni.. tekomu.. Em A opo kudu ngenteni.. balimu.. Dm koyo dene ngenteni.. G C Gm srengenge wanci dalu.. ooo.. -C F G Gusti tulung kuwatno.. atiku.. Em A nerimo pacobane.. tresnoku.. Dm nadyan tanpo sliramu.. G C G jenengmu tetep neng atiku.. A Dm nadyan tanpo sliramu.. G C tetep tak tutukne urepku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G A F#m B Em Gm A.. D netes eluh neng pipiku.. B Em naliko aku eleng sliramu.. A D F# B sing lungo nggowo separuh ati iki.. Em A tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi.. D nanging pancen wes garise.. B Em tresnane dewe cen ra mestine.. A D F# B koe lan aku nduwe dalan sing bedo.. Em A ra mungkin siji sak gede-gedene roso.. Reff : G A opo kudu ngenteni.. tekomu.. F#m B opo kudu ngenteni.. balimu.. Em koyo dene ngenteni.. A D Am srengenge wanci dalu.. -D G A Gusti tulung kuwatno.. atiku.. F#m B nerimo pacobane.. tresnoku.. Em nadyan tanpo sliramu.. A (Bm) jenengmu tetep neng atiku.. Musik : Bm A E/G#.. Bm A E/G#.. Em A F# B Em..A..D.. D nanging pancen wes garise.. B Em tresnane dewe cen ra mestine.. A D F# B koe lan aku nduwe dalan sing bedo.. Em A ra mungkin siji sak gede-gedene roso.. Reff : G A opo kudu ngenteni.. tekomu.. F#m B opo kudu ngenteni.. balimu.. Em koyo dene ngenteni.. A D Am srengenge wanci dalu.. -D G A Gusti tulung kuwatno.. atiku.. F#m B nerimo pacobane.. tresnoku.. Em nadyan tanpo sliramu.. A D Am jenengmu tetep neng atiku.. -D G A opo kudu ngenteni.. tekomu.. F#m B opo kudu ngenteni.. balimu.. Em koyo dene ngenteni.. A D Am srengenge wanci dalu.. ooo.. -D G A Gusti tulung kuwatno.. atiku.. F#m B nerimo pacobane.. tresnoku.. Em nadyan tanpo sliramu.. A D A jenengmu tetep neng atiku.. B Em nadyan tanpo sliramu.. A D.. tetep tak tutukne urepku..




Chord Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu

Lihat semua :

  • Chord Safira Inema
  •