Kunci Gitar Abah Lala – Nyikso Rogo Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Intro : F Fm..G

Reff :
-E      Am
 tresno iki mung siji..
     Em
 ora ono liyane..
         F             G
 wani sumpah.. setyaku mung..
          C  Gm
 kanggo kowe..

-E  Am
 isine ati iki..
     Em
 ora ono sing ngerti..
           F
 tak pasrahke..
                 -G  C
 yen tresno pupus semene..

Intro : Am..Em..F G C

      C               -G/B Am
yen kowe wis ra seneng.. ngomongo..
      Dm                   G
yen kowe wes ra tresno.. lilakno..
-E Am          -G     F Fm
 carane.. ora koyo ngene..
       C           G
nyikso atiku.. opo sing mbok karepke..

      C             -G/B Am
saben waktu nggoleki.. salahku..
      Dm                G
saben dino isine.. kowe nesu..
-E  Am              -G    F Fm
 anane.. mung mbok gawe-gawe..
    C           G       C
opo mergo.. wis ono liyane..

Int. Am..     Em..F G C..
      wo.. oooo..

Reff :
        Am
 tresno iki mung siji..
     Em
 ora ono liyane..
         F             G
 wani sumpah.. setyaku mung..
        C
 kanggo kowe..

-E  Am
 isine ati iki..
     Em
 ora ono sing ngerti..
           F
 tak pasrahke..
            G       C
 yen tresno cukup semene..

    C                   Am
senadyan ati loro.. tak tri..mo..
      Dm                   G
nelongso roso loro jroning dodo..
-E    Am               -G     F Fm
 mestine.. mbesok bakal ngerteni..
           C           G        C
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F G C

Reff :
        Am
 tresno iki mung siji..
     Em
 ora ono liyane..
         F             G
 wani sumpah.. setyoku mung..
     C
 kanggo kowe..

    Am
 isine ati iki..
     Em
 ora ono sing ngerti..
           F
 tak pasrahke..
            G       C
 yen tresno cukup semene..

    C                   Am
senadyan ati loro.. tak trimo..
      Dm                   G
nelongso roso loro jroning dodo..
-E    Am               -G     F Fm
 mestine.. mbesok bakal ngerteni..
        C              G        C
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..
   Am                 -G     F Fm
mestine.. mbesok bakal ngerteni..
           C           G          C
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb Bbm..C

Reff :
-A/C#   Dm
 tresno iki mung siji..
     Am
 ora ono liyane..
         Bb            C
 wani sumpah.. setyaku mung..
          F  Cm
 kanggo kowe..

-A/C# Dm
 isi  ne ati iki..
     Am
 ora ono sing ngerti..
           Bb
 tak pasrahke..
                 -C   F
 yen tresno pupus semene..

Intro : Dm..Am..Bb C F

      F               -C/E  Dm
yen kowe wis ra seneng.. ngomongo..
      Gm                   C
yen kowe wes ra tresno.. lilakno..
-A/C# Dm          -C     Bb Bbm
 ca   rane.. ora koyo ngene..
       F           C
nyikso atiku.. opo sing mbok karepke..

      F             -C/E  Dm
saben waktu nggoleki.. salahku..
      Gm                C
saben dino isine.. kowe nesu..
-A/C# Dm              -C    Bb Bbm
 a  nane.. mung mbok gawe-gawe..
    F           C       F
opo mergo.. wis ono liyane..

Int. Dm..   Am..Bb C F..
      wo.. oooo..

Reff :
        Dm
 tresno iki mung siji..
     Am
 ora ono liyane..
         Bb            C
 wani sumpah.. setyaku mung..
        F
 kanggo kowe..

-A/C# Dm
 isi  ne ati iki..
     Am
 ora ono sing ngerti..
           Bb
 tak pasrahke..
            C       F
 yen tresno cukup semene..

    F                   Dm
senadyan ati loro.. tak tri..mo..
      Gm                   C
nelongso roso loro jroning dodo..
-A/C# Dm                -C     Bb Bbm
 mes tine.. mbesok bakal ngerteni..
           F           C        F
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..

Musik : Dm..Am..Bb..C..
        Dm..Am..Bb C F

Reff :
        Dm
 tresno iki mung siji..
     Am
 ora ono liyane..
         Bb            C
 wani sumpah.. setyoku mung..
     F
 kanggo kowe..

    Dm
 isine ati iki..
     Am
 ora ono sing ngerti..
           Bb
 tak pasrahke..
            C       F
 yen tresno cukup semene..

    F                   Dm
senadyan ati loro.. tak trimo..
      Gm                   C
nelongso roso loro jroning dodo..
-A/C# Dm                -C     Bb Bbm
 mes tine.. mbesok bakal ngerteni..
        F              C        F
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..
   Dm                 -C     Bb Bbm
mestine.. mbesok bakal ngerteni..
           F           C          F
yen tresno iki.. tulus tekaning pati..




Chord Abah Lala – Nyikso Rogo

Lihat semua :

  • Chord Abah Lala
  •