Chord Lagu: Abah Lala

Abah Lala – Nyikso Rogo

[Verse I:] F Dm yen kowe wis ra seneng ngomongo Gm C yen kowe wis ra tresno lilakno Dm A# A#m ca..rane ora koyo ngene... F C F nyikso ati kuwi sing mbok karepke F Dm saben waktu nggoleki salahku Gm C saben dino isine kowe nesu Dm A# anane …

Lihat Chord »

Abah Lala – Gede Roso

[Intro:] Dm A# F Gm C F [Verse:] F Am kudu piye maneh Dm Am anggonku mbuktekke Gm tresno iki tulus C ra mung nggo dolanan.. F Am wis tak perjuangke Dm Am nganti bingung kudu piye Gm pengenku mung siji C F nyenengke atimu.. Gm C opo kurang percoyo …

Lihat Chord »

Abah Lala – Rasah Pamer

[Intro:] B E B B E F# E F# D#m G#m E F# B [Verse I:] B D#m E dadi liwong atiku sansoyo bingung C#m F# yen tak pikir aku sansoyo kenthir E F# sak wayah-wayah.. D#m G#m rino kelawan wengi E C#m F# E F# pamer bojo liwat status …

Lihat Chord »

Abah Lala – Dewe Dewe

[Reff Intro:] Bm ora usah ngurusi F#m urusane wong liyo G ojo butuh ngawur A rejeki ono sing ngatur.. Bm ora usah ngurusi F#m urusane wong liyo G mending sregep kerjo A D kanggo mikir keluargo [Intro:] Bm F#m Bm F#m G A D [Verse:] D kabeh wes ngerasakne Bm …

Lihat Chord »

Chord Gitar Ojo Dibandingke – Abah Lala feat. Iyana

Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C C mung ko ngene F kok dibanding-bandingke.. G C saing-saingke yo mesti kalah.. C C F ku berharap engkau mengerti.. G C F G C dihati ini.. hanya ada kamu.. C F jelas bedo yen dibandingke.. G …

Lihat Chord »

Abah Lala – Ojo Dibandingke (feat. Iyana)

[Verse I:] G mung ko ngene C kok dibanding-bandingke.. D G saing-saingke yo mesti kalah.. G -G/B C ku berharap engkau mengerti.. D G C D G dihati ini.. hanya ada kamu.. G C jelas bedo yen dibandingke.. D G ora ono sing tak pamerke.. Em Am aku raiso yen …

Lihat Chord »

Chord Gitar Pengen Nduweni – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) C Fm C Fm Am G F Fm G C Fm senadyan ati wis karep C E Am nanging duite isih cupet.. F G C Fm G mung dadi impian kapan nduweni.. C Fm opo iki …

Lihat Chord »

Chord Gitar Dewe Dewe – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) Am Em Am Em F G C C kabeh wes ngrasakke Am lelakone wong urip F Dm bungah susah tibo tangi.. G C G kabeh wes ngelakoni.. C dalan rejeki manungso Am ora iso podo.. F …

Lihat Chord »

Chord Gitar Sewu Siji – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) C Em F C G C Em F Dm G C Em aduh romo.. ibu ngapuranen aku.. F C yen ono salah lan luputku.. Dm Em Am tak rumangsani aku nduweni doso.. F Dm G nganti …

Lihat Chord »