Chord Gitar Cubo Kowe Dadi Aku – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Em  Am  F  G

C                  Am
aku ngiro aku sing ditresnani
F                  G
aku ngiro aku sing disayangi
Em                Am
nanging saiki aku iki wes ngerti
   F                 G
nyatane aku mung di apusi..

C                 Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno
  F                      G
nanging nyatane aku mbok gawe loro
   Em                  Am
tembung tresnomu mung abang-abang lambe
   F                 G
mergo janjine seje karo nyatane..

Reff :
         Em              Am
  cubo kowe.. sing dadi aku
        F              G
  opo kowe.. gelem di apusi
        Em            Am
  opo kowe.. ra nduwe ati
           F              G
  nganti tego.. gawe loro ati..

        Em           Am
  opo kowe.. ngerti atiku
       F                   G
  mung awakmu.. sing ning atiku
         Em              Am
  tego tenan.. kowe karo aku
         F             G
  opo pancen.. iki wis nasibku..

Musik :
Em  Am  F  G
Em  Am  F  G

Reff :
         Em              Am
  cubo kowe.. sing dadi aku
        F              G
  opo kowe.. gelem di apusi
        Em            Am
  opo kowe.. ra nduwe ati
           F              G
  nganti tego.. gawe loro ati..

        Em           Am
  opo kowe.. ngerti atiku
       F                   G
  mung awakmu.. sing ning atiku
         Em              Am
  tego tenan.. kowe karo aku
         F             G
  opo pancen.. iki wis nasibku..
        C
  opo nasibku..


By: ChordLirikLagu.com