Vita Alvia – Kulup Kenikir

[Intro:]
F  G  C  Am
F  G  C
F  G  C  Am
F  G  C

   C               Am
sambel terasi gulo kenikir
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra mikir
   C             Am
ngenes.. ngenes aku..
         F                     G
nganti kapan atimu kesit ning aku..

  C                Am
godong jati godong meripang
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra sayang
   C               Am
ngenes.. ngenes atiku..
           F
uwong sing tak sayang
         G         C
bertepuk sebelah tangan..

Reff :
            F            G
 sak ora-orane aku sitik wae..
              C              Am
 kek ono kesempatan njogo atimu..
               F
 ojo kowe nyepelekke..
         G
 uwong koyo aku..
            C
 ora iso nduwe sayang..

            F            G
 sak ora-orane aku sitik wae..
              C               Am
 kek ono kesempatan njogo uripmu..
               F
 ojo kowe nyepelekke..
         G
 uwong koyo aku..
                    C
 ra iso mbahagiakno uripmu..

[Music:]
F  G  C  Am
F  G  C
F  G  C  Am
F  G  C

  C                Am
godong jati godong meripang
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra sayang
   C               Am
ngenes.. ngenes atiku..
           F
uwong sing tak sayang
         G         C
bertepuk sebelah tangan..

Reff :
            F            G
 sak ora-orane aku sitik wae..
              C              Am
 kek ono kesempatan njogo atimu..
               F
 ojo kowe nyepelekke..
         G
 uwong koyo aku..
            C
 ora iso nduwe sayang..

            F            G
 sak ora-orane aku sitik wae..
              C               Am
 kek ono kesempatan njogo uripmu..
               F
 ojo kowe nyepelekke..
         G
 uwong koyo aku..
                    C
 ra iso mbahagiakno uripmu..

               F
 ojo kowe nyepelekke..
         G
 uwong koyo aku..
                    C
 ra iso mbahagiakno uripmu..