Sewates Konco – LAVORA Ft Destya Eka


[Intro:]
Cm  A# G# Gm
Fm  A# D# G
Cm  A# G# Gm
Fm  A# D#

  Cm          A#
saben wengi kelingan..
 G#          Gm
esem lan guyumu..
  G#            Gm
nanging kabeh kuwi..
     Fm       A#
mung dadi kenangan..

Cm      A#     G#          Gm
saiki wayahe.. nglalekke kowe..
        G#     Gm
yen kelingan kowe..
   Fm        A#          Cm
raiso turu malah mumet dewe..

[Intro:]
Cm  Gm  G# A# D# G

Cm      Gm          G#         D#
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Fm
nanging roso sayangku
A#            D#  G
mung kanggo kowe..
Cm       Gm            G#      D#
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Fm           A#          D#
mugo sliramu nemokke penggantiku..

[Reff:]
    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#           A#
mung sewates konco..

[Interlude:]
A# Cm  Fm  Gm 
A# Cm  D# Fm
Cm  Gm  G# A# D# G
Cm  Gm  G# A# D#

  G#          A#        Gm
kabeh.. wis diatur.. Gusti..
       C         Fm
yen pancen.. jodone..
       A#          D#
kabeh iso.. dadi siji..

[Reff:]
    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#           D#
mung sewates konco..

    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#           Cm
mung sewates konco..

[Outro:]
Cm  A# G# D#
Fm  A# D#

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com