Safira Inema – Ngenteni Janjimu



[Intro:]
Bm  A   G  D
Em  Bm  G  F#

[verse I:]
         Bm          A
sing pungkasan.. ono ning kene..
   G           D
sliramu.. lan aku..
  Em         Bm
naliko jejer sesandingan..
    G         F#
kok ucapke janjimu..

     Bm         A
ndek semono aku ra ngiro
   G            D
sliramu.. pamit aku..
  Em           Bm
senadyan kondo mung sedelo
      G           F#
wes gawe bingung atiku..

  Bm              A
nanging piye kuwi karepmu
   G           D
mberebes mili eluhku
Em             Bm
 aku ra biso nggandoli
       G        F#
marang keputusanmu..

  Bm            A
kudu lilo ning ora biso
      G           D
mergo kebacut tresno..
Em                  Bm
wes kadung njangget ono dodo
       G           F#
yo wes dadi janji ati..

[Reff:]
        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..

[Intro:]
F#  -A  -D
Bm   D  Em  Bm
G   A   Bm
Bm   D  Em  Bm
G A  Bm

[Verse I:]
         Bm          A
sing pungkasan.. ono ning kene..
   G           D
sliramu.. lan aku..
  Em         Bm
naliko jejer sesandingan..
    G         F#
kok ucapke janjimu..

     Bm         A
ndek semono aku ra ngiro
   G            D
sliramu.. pamit aku..
  Em           Bm
senadyan kondo mung sedelo
      G           F#
wes gawe bingung atiku..

  Bm              A
nanging piye kuwi karepmu
   G           D
mberebes mili eluhku
Em             Bm
 aku ra biso nggandoli
       G        F#
marang keputusanmu..

  Bm            A
kudu lilo ning ora biso
      G           D
mergo kebacut tresno..
Em                  Bm
wes kadung njangget ono dodo
       G           F#
yo wes dadi janji ati..

[Reff:]
        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..

[Reff:]

        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..