Rossa Angelina – Wadon Selingan

[Intro:]
Gm  D# Gm  D#
F  Gm
Dm  D# F  Gm

[Verse I:]
Gm
Sumpah wis janji ning jero ati
       F    Cm          Gm
Ora ndemeni.. wong duwe rabi

[Intro:]
D# F  Gm

[Verse II:]
Gm
Langka rabine ning luar negeri
         F    Cm      Gm  
Nunggu rabine.. sun didemeni

     D#        F          Gm
Kaya jabur selingan tambah nganggur

[Intro:]
Gm  Cm  Gm  Cm
F  D# F  Gm

[Reff:]
Gm                         F
Apa enake dipikir langka senenge..
                    D#     Gm
Duwe demenan sing masih ana ikatan

[Intro:]
F  D# F  Gm

Gm
Enak ning dika nanging blenak 
     F
ning kita..
                  D#    Gm
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga

     F           Gm
Mung cuma.. wadon selingan
    F      D#          Gm 
Rabine teka..ning kula bli kelingan

[Intro:]
Dm  D# F  Gm

[Verse II:]
Gm
Langka rabine ning luar negeri
         F    Cm      Gm  
Nunggu rabine.. sun didemeni

     D#        F          Gm
Kaya jabur selingan tambah nganggur

[Intro:]
Gm  Cm  Gm  Cm
F  D# F  Gm

[Reff:]
Gm                         F
Apa enake dipikir langka senenge..
                    D#     Gm
Duwe demenan sing masih ana ikatan

[Intro:]
F  D# F  Gm

Gm
Enak ning dika nanging blenak 
     F
ning kita..
                  D#    Gm
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga

     F           Gm
Mung cuma.. wadon selingan
    F      D#          Gm 
Rabine teka..ning kula bli kelingan

[Intro:]
Dm  D# F  Gm

[Verse I:]
Gm
Sumpah wis janji ning jero ati
       F    Cm          Gm
Ora ndemeni.. wong duwe rabi

[Intro:]
D# F  Gm

[Verse II:]
Gm
Langka rabine ning luar negeri
         F    Cm      Gm  
Nunggu rabine.. sun didemeni

[Ending:]
     D#        F          Gm
Kaya jabur selingan tambah nganggur

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..