Roby WS – Dudu Jodoku

[Intro:]
Am  F  G  C
Dm  Am  F  E
Am  F  G  C
Dm  Am  F  E

Am              F
kowe mbiyen tresno aku
G           C
ra peduli kahananku
Dm             Am
masio aku wong ra nduwe
  F            E
tetep tresno jarene..

Am           F
mbasan wis kenal de'e
G                 C
luwih sugih bagus rupane
Dm         Am
mok larani atiku
    F           E
mok putuske tresnamu..

Reff :
   Am      Dm
 kowe opo uwis lali
   G            C
 karo sumpahmu ndek wingi
 Dm              E
 bakal setyo nganti nyowo
 F           E
 ilang tekan rogo..

 Am        Dm
 nyatane kabeh bedo
   G                  C
 karo janji sing mbok ucapno
   Dm          E
 kowe tego nggawe loro
 F             E
 nresnani wong liyo..

[Interlude:]
     Am  F  G  C
     Dm  Am  F  E
     Am  F  G  C
     Dm  Am  F  E

Am         F
tego temen sliramu
    G            C
nggawe catu neng atiku
Dm          Am
tak trimo masio loro
    F                E
tak empet neng njero dodo..

Am           F
eleng marang janjimu
    G          C
ngancani tekan matiku
Dm          Am
jebul malah sing ono
    F                E
tresnamu kanggo wong liyo..

Reff :
   Am      Dm
 kowe opo uwis lali
   G            C
 karo sumpahmu ndek wingi
 Dm              E
 bakal setyo nganti nyowo
 F           E
 ilang tekan rogo..

 Am        Dm
 nyatane kabeh bedo
   G                  C
 karo janji sing mbok ucapno
   Dm          E
 kowe tego nggawe loro
 F             E
 nresnani wong liyo..

[Music:]
        Am  F  G  C
        Dm  Am  F  E
        Am  F  G  C
        Dm  Am  F  E

Reff :
   Am      Dm
 kowe opo uwis lali
   G            C
 karo sumpahmu ndek wingi
 Dm              E
 bakal setyo nganti nyowo
 F           E
 ilang tekan rogo..

 Am        Dm
 nyatane kabeh bedo
   G                  C
 karo janji sing mbok ucapno
   Dm          E
 kowe tego nggawe loro
 F             E
 nresnani wong liyo..

 Am          Dm
 yen pancene karepmu
   G              C
 pingin pisahan karo aku
 Dm        E
 kudu biso ngiklasne
   F          E
 masio abot rasane..

 Am         Dm
 najan gelo kuciwo
   G            C
 saiki sing tak rasakno
 Dm          E
 pancen uwis dalanku
    F           E
 sliramu dudu jodoku..

[Outro:]
        Am  F  G  E
        Am  F  G  E
        Am  F  G  E
        Am  F  G  E
        Am