Ora Rewel – Kowe Ora Duwe Ati

[Intro:]
E  B  C#m B
A  B

    E       B            C#m G#m
mbendino, dolan bareng kowe..
  A             E          F#m B
saben dino whatsappan karo kowe..
  E            B        C#m     G#m
susah seneng dilakoni bareng kowe..
   A           B     E
yo mung kowe.. ning ati..

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

[Reff :]
          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu sehidup semati..
  F#m          B
nanging opo bukti..

          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu arep nompo aku..
 F#m   B      E
opo anane uripku..

[Music:]
A  B  G#m C#m
F#m B  E
A  B  G#m C#m
F#m B

  E              B         C#m G#m
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B            C#m      G#m
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A              B     E  B
kowe pancen.. ra duwe ati..

[Reff :]
          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu sehidup semati..
  F#m          B
nanging opo bukti..

          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu arep nompo aku..
 F#m   B      E       B
opo anane uripku.. ho woo..
 
          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu sehidup semati..
  F#m          B
nanging opo bukti..

[Ending:]
          E     B
kowe sing tak sayang..
      C#m    G#m
kok malah ngilang..
    A          E
jaremu arep nompo aku..
 F#m   B      A  Am  E
opo anane uripku..