Om Wawes – Dinggo Bukti ft YK Brass Ensemble

[Intro:]
G  F#m  F  A  D 
E  B  E  B
E  B

[Verse:]
    E           B 
Umpomo kowe ngerti 
     C#m    G#m
roso atiku iki
          A          E
Senadyan urip sesandingan
         F#m       B
nanging ati ora krasan

          E          B
Wes tak cobo tak lakoni
          C#m          G#m
Wes tak cobo tak ngerteni
         A       E
Nanging ati ora iso kuat
          F#m       B
Nyonggo loro mergo omonganmu
               E
Sing nglarani ati...

[Reff:]
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        G#m               C#
yo mung dinggo, dinggo bukti
            F#m            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe...
                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      G#m               C#
tekan kapan wae mugo gusti..
              F#m 
Isih sayang kowe, 
               B
gelem ngandani kowe
                   E
Mugo nyaman karo liyane

[Interlude:] 
C#m G#m
F#m B  E
F#m B  G#m C#m
F#m B  E  F#m G#m A

[Verse:]
 E    B           C#m
Urip iki mung sepisan
 G#m           A     E
ojo nganti ngrusak seduluran
             F#m       B
senadyan wis ra sesandingan
 E   B          C#m
Ati iki tetep sayang
  G#m             A        E
nanging tresno ra kudu duweni
        F#m     B
Yen kui dalane..
             E
Kudu tak lakoni..

[Reff:]
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        G#m               C#
yo mung dinggo, dinggo bukti
            F#m            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe..
                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      G#m               C#
tekan kapan wae mugo gusti..
              F#m 
Isih sayang kowe, 
               B
gelem ngandani kowe
                   E    C
Mugo nyaman karo liyane..

[Reff Overtune:]
G                 C
 kowe ora tau ngrumangsani
D
 Sing tak lakoni
        Bm                E
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Am             D
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              G
sewu siji masalahe..
                 C
kowe ora tau iso ngumumi
D
 Bakal tak dongake
      Bm                E
tekan kapan wae mugo gusti..
              Am  
Isih sayang kowe, 
               D
gelem ngandani kowe
                   G
Mugo nyaman karo liyane..

[Outro:] 
G  F#m F  A
Dm  C  Am  
F  Em  Dm

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..