Nella Kharisma – Ojo Sepaneng

[Intro:] 
F  Bb C  F  Bb F

[Reff Intro:]
 F
aku pengen ngene (masalah)
 C            F
aku pengen ngono (masalah)
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo (ngapusi)
  C            F
jaremu stel kendo (tenane)
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

[Verse I:]
F             C            Dm
 dadi wong ra sah kakean polah
         C            Bb
mengko malah dadi masalah
          F               C
mending meneng mbangane salah
          C                 F
nek wes salah isone mung pasrah
         C            Dm
nduwe lambe kudu di jogo
      C                    Bb
ojo seneng ngrasani wong liyo
      C    F
saiki rasakno..

[Reff:]
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F  C
uripe wong liyo..

[Verse II:]
 F
urip di gawe santai
       C
ra sah podo sepaneng
   Dm
ngurusi wong liyo
       Am
ra iso ngewareg ke weteng
  Bb
mikir awake dewe
        Am
wes nggawe sirah puyeng
     Gm
wong liyo sing nyawang
        C
ngirone mung seneng seneng

 F
akeh sitike rejeki
    C
wes ono sing ngatur
  Dm
gari sepiro sregepe
 Am
awakmu sing nandur
    Bb
wes ra usah nggagas
      Am
omongane kiwo tengen
   Gm
mergo mengko iso nggawe
 C              F
uripmu sepaneng

       Bb        C
wes ra usah ngurusi
   F    C      Dm
urusane wong liyo
   Gm     C           F
urusono bojomu sing galak..
    Bb             C
rejeki ra neng ngendi
     F     C    Dm
ora usah podo meri
        Gm   
sing penting 
       C           F
iso ngebul karo ngopi

[Reff:]
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

[Ending:]
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo..

Artis   : Nella Kharisma
Album   : Ojo Sepaneng
Dirilis : 2018
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..