NDX A.K.A – Apa Kabar Mantan


[Intro:]
F  Bb C  F
Dm  Gm  Bb C

      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
      Am                  Dm
masalalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

        F
hey apa kabar mantanku
       Bb
sing tau ning atiku
         C
kelingan ra karo aku
         F
sing tau ngisi atimu
       Dm
mbiyen bubare mergo kowe
 Gm
ono sing liyane
          Bb
waton minggat ninggal lungo
         C
aku sing ono ning kene

     F
tangise ati iki
        Bb
mergo kowe sing njalari
       C
bahagiaku hancur ketika
       F
tresno iki dibagi
    Dm
cerita cinta sing tak bangun
    Gm
nganti tibo tangi
        Bb
terimakasih luka ini
       C
sekian ku pamit pergi

[Reff:]
      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
      Am                  Dm
masalalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

   F                    Bb
raiso di baleni getun kuwi tibo mburi
        C
kowe mbiyen ra kelingan
        F
po pas aku mbok larani
   Dm                     Gm
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
     Bb               C
yo sori sepurane ati iki wis ra sudi

   F                  Bb
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      C 
opo meneh ora mungkin
         F
nganti kowe tak tangisi
     Dm                  Gm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      Bb
matur sembah nuwun sanget
       C          F
sampun nate nglarani..

          F                   Bb
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          C                  F
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Dm                  Gm
(tak kiro de'e iki luwih sayang..)
         Bb                   C
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)
       F                      Bb
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          C                   F
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Dm               Gm
(tulung ngertio isi ati iki..)
          Bb                  C
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

[Reff:]
      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
       Am                  Dm
masa lalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                  Bb
atiku ra bakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
       Am                  Dm
masa lalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com