Ndarboy Genk – Wong Perantauan

[Intro:] 
G  Dm  Am  Cm  G

[Verse I:]
G                
pancen ora gampang 
  Dm
koyo seng mbok sawang
Am                   Cm
aku kerjo lungo adoh neng perantauan
  Bm         Em        Am
mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
     D         G
sing tak karepati..

G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G  D
adoh karo wong tuo..

[Reff:]
          G      C 
yo wes ngene kahanan 
     D            G
dadi wong perantauan
     Em        Am 
urip sakbendinane 
     C              D
kudu tak tanggung dewe..
      G        C        
ora entuk gresulo.. 
     D           G
arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

[Intro:] 
Dm  Am  Cm

[Bridge:]
G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G  D
adoh karo wong tuo..

[Reff:]
          G      C 
yo wes ngene kahanan 
     D            G
dadi wong perantauan
     Em        Am 
urip sakbendinane 
     C              D
kudu tak tanggung dewe..
      G        C        
ora entuk gresulo.. 
     D           G
arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

[Bridge:]
C                      Bm
mangan tak rewangi koretan..
Am          D        G
rokokku nggoleki tegesan..
C                    Bm
duit tak lebokke celengan..
Am           D         G   D
kanggo sangu mudik lebaran..

[Reff:]
          G      C 
yo wes ngene kahanan 
     D            G
dadi wong perantauan
     Em        Am 
urip sakbendinane 
     C              D
kudu tak tanggung dewe..
      G        C        
ora entuk gresulo.. 
     D           G
arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C         
seng penting pasrah 
D            G   Em
karo seng kuoso..

[Ending:]
        Am        
seng penting pasrah 
D            Em   A
karo seng kuoso.. hu..
        Am          D            G
seng penting pasrah karo seng kuoso..

Artis   : Ndarboy Genk
Album   : PUSAKARYA
Dirilis : 2019
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..