Mamnun Ft. Cimbrut – Lembah Manah



[Intro:]
B  F#/Bb  G#m  F#
E  F#  B  F#

[Verse I:]
B   F#/Bb          G#m F#
aku sing gampang nesu..
    E         F#       B
tak jaluk ugo lembah manahmu..
         C#m F#         
ngerteni aku.. ngerteni 
D#m   G#m
karepku..
          C#             
mergo tresno nesuku mung 
         F#  Bb
mergo rindu..

[Verse II:]
  D#           Bb/D  
matursuwun wis gelem 
      Cm     Bb
ngancani aku..
        G#        Bb    
tekan seprene iso nompo 
    D#
kekuranganku..
      Fm       Bb     
anane yo ngene.. mung 
    Gm  Cm
opo anane..
      Fm         Bb  
tak jaluk sing sugih 
       D#   D#7
pangapurane..

[Reff:]
  Cm
matursuwun Gusti..
        G#
pun maringi sing gemati..
       Bb              
moga selawase aku kowe 
  D#    G
dadi siji..

   Cm
yo mung.. kowe
             G#
sing manggon ono ing ati..
      F              
sapedote nyawo bakal 
        Bb
tak tresnani..

  G#
padange rembulan..
     Gm             Cm
ra bakal iso ngganteni..
          Fm
yo mung kowe..
       Bb          D#
sing dadi kembange ati..

[Musik:]
G#  Bb  Gm  Cm  F  Bb
G#  Bb  Gm  Cm  F  Bb  D#

[Verse II:]
  D#           Bb/D  
matursuwun wis gelem 
      Cm     Bb
ngancani aku..
        G#        Bb    
tekan seprene iso nompo 
    D#
kekuranganku..
      Fm       Bb 
anane yo ngene.. 
        Gm  Cm
mung opo anane..
      Fm        
tak jaluk sing 
 Bb         D#   D#7
sugih pangapurane..

[Reff:]
  Cm
matursuwun Gusti..
        G#
pun maringi sing gemati..
       Bb                D#    G
moga selawase aku kowe dadi siji..

   Cm
yo mung.. kowe
             G#
sing manggon ono ing ati..
      F                      Bb
sapedote nyawo bakal tak tresnani..

  G#
padange rembulan..
     Gm             Cm
ra bakal iso ngganteni..
          Fm
yo mung kowe..
       Bb          D#
sing dadi kembange ati..

  G#
padange rembulan..
     Gm             Cm
ra bakal iso ngganteni..
          Fm
yo mung kowe..
       Bb          D#
sing dadi kembange ati..