Mamnun feat. Cimbrut – Bestie (feat. Sasya Arkhisna & Yuni Vebra)



[L/P:]
          F
jarene bestie..
          G          C
neng kowe tego nglarani..
A           Dm
jarene best fren..

[L:]
      G          C
opo kowe wes kelalen..

C7           F
nikung ko mburi..
            G              Am
wong seng paling tak tresnani..
             Dm
tak trimo ngalah..
        G            C
mugi Gusti paring ganti..

[L/P:]
   C    G/B         Am        G
kancane yo di pikir to maseh..

[L:]
  F            G              C
remuk njobo njero.. yen ngene carane..
 Dm         G             Em Am
opo wes ra ono wong wedok liane..
       D                      G
tego kowe.. ngembat pacare konco dewe..

        C   G/B        Am         G
piye to ki.. larane nembus neng ati..
  F            C
perih tak rasakne
        Dm            G
nganti iluh mbrebes mili..
 Em            Am
aku seng wis gemati..
         F
tak kiro bestie
         G         C
ternyata kowe kompeni..

[Reff L/P:]
C7        F
jarene bestie..
          G          C
neng kowe tego nglarani..
A      Dm
jarene best fren..
[L:]
      G          C
opo kowe wes kelalen..

C7           F
nikung ko mburi..
            G              Am
wong seng paling tak tresnani..
             Dm
tak trimo ngalah..
        G            C
mugi Gusti paring ganti..

[Intro:]
F  G  C  A
Dm  G  C  C7
F  G  Am
Dm  G  C

[L/P:]
   C    G/B         Am        G
kancane yo di pikir to maseh..

[L:]
  F            G              C
remuk njobo njero.. yen ngene carane..
 Dm         G             Em Am
opo wes ra ono wong wedok liane..
       D                      G
tego kowe.. ngembat pacare konco dewe..

[L/P:]
        C   G/B        Am         G
piye to ki.. larane nembus neng ati..

[L:]
  F            C
perih tak rasakne
        Dm            G
nganti iluh mbrebes mili..
 Em            Am
aku seng wis gemati..
         F
tak kiro bestie
         G         C
ternyata kowe kompeni..

[Reff L/P:]
          F
jarene bestie..
          G          C
neng kowe tego nglarani..
A      Dm
jarene best fren..

[L:]
      G          C
opo kowe wes kelalen..

             F
nikung ko mburi..
            G              Am
wong seng paling tak tresnani..
             Dm
tak trimo ngalah..
        G            C
mugi Gusti paring ganti..

[L/P:]
          F
jarene bestie..
          G          C
neng kowe tego nglarani..
A      Dm
jarene best fren..

[L:]
      G          C
opo kowe wes kelalen..

             F
nikung ko mburi..
            G              Am
wong seng paling tak tresnani..
             Dm
tak trimo ngalah..
        G            C
mugi Gusti paring ganti..
A            Dm
tak trimo ngalah..
        G            C
mugi Gusti paring ganti..