Mahesa – Aku Nyerah Wae

[Intro:]
F

      F    
aku sadar.. 
D           Gm
 aku dudu sopo sopo
Bbm                  F
 sing ra nduwe sekabehane
Dm        Gm  C             F
ning nyatane aku wong ra nduwe..

                    F
yen kowe golek sing mapan..
D               Gm
 mending aku mundur wae
Bbm                   F  C/E
 senajan kowe wong nduwe
Dm  Am      Gm     C           F
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

[Reff :]
              Bb       C
 wes tak cubo ngla..lekne
            F           C        Dm
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 D         Gm                 C
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 F    F7
 sing kudu tak terimo..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo opo
              F
 aku nyerah wae..

                    F
yen kowe golek sing mapan..
D               Gm
 mending aku mundur wae
Bbm                   F  C/E
 senajan kowe wong nduwe
Dm  Am      Gm     C           F
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

[Music:]
Bb Bbm F  C/E  Dm

[Reff :]
 C    Dm   Em  Bb       C
 wes tak cubo  ngla..lekne
            F           C        Dm
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 D         Gm                 C
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 F   F7
 sing kudu tak terimo..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..
          Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..