Loro Ati Official – Aku Milih Mundur

[Intro:] 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

[Verse I:]
 C          F           C
aku sing pernah ning atimu
  F          G          C
kowe sing pernah ngisi uripku
    F          G
aku tulus ro kowe
      Em           Am
kabeh wis tak perjuangake
     Dm
janjimu ning aku
         G
tresno tulus saklawase..

  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

[Reff:]
                  F
wis cukup sakmene wae
            G
aku ro sliramu
           Em
atiku wis ajur
                      Am
mergo kowe sing nglarani
              Dm
sayang isih sayang
                G
tresno isih tresno
             C  C7
tapi loro atiku..

                  F
wis cukup sakmene wae
            G
aku ro sliramu
            Em
aku jogo atimu
                     Am
nanging kowe ninggalake
                F
wis tak perjuangke
             G
kowe nyepelekke
                   C  G
ku jaluk bubaran wae..

[Interlude:]
F  G  Em  Am
F  G  C  G

[Verse II:]
  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

[Reff :]
                  F
wis cukup sakmene wae
            G
aku ro sliramu
           Em
atiku wis ajur
                      Am
mergo kowe sing nglarani
              Dm
sayang isih sayang
                G
tresno isih tresno
             C     C7
tapi loro atiku.. hoo..

[Ending:]
                  F
wis cukup sakmene wae
            G
aku ro sliramu
            Em
aku jogo atimu
                     Am
nanging kowe ninggalake
                F
wis tak perjuangke
             G
kowe nyepelekke
                   C
ku jaluk bubaran wae..

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com