Kunci Gitar Yeni Inka – Tatu Anyar Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
♫ Tatu Anyar Chord

Intro : C F Dm G C F Dm G C…. C F tak angen opo aku ora aji.. Dm G tak roso awakmu tanpo peduli.. Em Dm seprene suwe raiso ngemong ati.. F G isane.. yo mung nglarani.. C F opo pancen kowe duwe tresno liyo.. Dm G sing gawe atiku keloro-loro.. Em Dm nancepke tatu anyar ing jero dodo.. F G C gawe tangisku.. keronto-ronto.. Reff : F G Em sabar.. isane mung sabar.. A Dm G C7 mugo awakmu.. iso sadar.. F G Em ora.. akeh sing suwun.. A Dm cukup ngerteni.. G C7 aku wes maturnuwun.. Musik : F G Em A Dm G C 7 F G Em A Dm G C..G.. C F opo pancen kowe duwe tresno liyo.. Dm G sing gawe atiku keloro-loro.. Em Dm nancepke tatu anyar ing jero dodo.. F G C.. gawe tangisku.. keronto-ronto.. Reff : F G Em sabar.. isane mung sabar.. A Dm G C7 mugo awakmu.. iso sadar.. F G Em ora.. akeh sing suwun.. A Dm cukup ngerteni.. G C7 aku wes maturnuwun.. F G Em sabar.. isane mung sabar.. A Dm G C7 mugo awakmu.. iso sadar.. F G Em ora.. akeh sing suwun.. A Dm cukup ngerteni.. G C aku wes maturnuwun.. A Dm cukup ngerteni.. G C.. aku wes maturnuwun..




Chord Yeni Inka – Tatu Anyar

Lihat semua :

  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Yeni Inka
  •