Kunci Gitar Vidi Vici – Wis Ikhlas Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Original chord dari ~ G

Intro : C Am F G
        C Am F G..

  C         G/B      Am   G
cubo kowe dadi aku sayang..
       F     Em
sedelo wae kowe..
   Dm       G
pasti ora tahan..

     C        G/B       Am  G
nyonggo kahanane ra karuan..
          F            Em
kowe sing tak sayang sayang..
        Dm     Em
tego mbagi ati..
         F          G
karo tresnomu sing anyar..

Reff :
        C          G/B
 yen pancen kudu pisah..
     Am           Em
 aku mung trimo pasrah..
           F        Em
 tak manut dalane wae..
          Dm       G
 ikhlas karo putusane..

     C           G/B
 opo kowe ra ngerti..
          Am      Em
 sing tak roso saiki..
       F              Em
 loro ati mung tak pendhem..
         Dm        Em
 pandongaku gawe kowe..
          F             G
 mugo langgeng karo dek'e..
      C
 saklawase..

Musik : Am G F..
        Am G F..G..

  C         G/B      Am   G
cubo kowe dadi aku sayang..
       F     Em
sedelo wae kowe..
   Dm       G
pasti ora tahan..

     C        G/B       Am  G
nyonggo kahanane ra karuan..
          F            Em
kowe sing tak sayang sayang..
        Dm     Em
tego mbagi ati..
         F          G
karo tresnomu sing anyar..

Reff :
        C          G/B
 yen pancen kudu pisah..
     Am           Em
 aku mung trimo pasrah..
           F        C
 tak manut dalane wae..
          Dm       G
 ikhlas karo putusane..

     C           G/B
 opo kowe ra ngerti..
          Am      Em
 sing tak roso saiki..
       F              C
 loro ati mung tak pendhem..
         Dm        G
 pandongaku gawe kowe..

        C          G/B
 yen pancen kudu pisah..
     Am         Em
 aku mung trimo pasrah..
           F        C
 tak manut dalane wae..
          Dm       G
 ikhlas karo putusane..

     C           G/B
 opo kowe ra ngerti..
          Am      Em
 sing tak roso saiki..
       F              Dm
 loro ati mung tak pendhem..
         Dm        Em
 pandongaku gawe kowe..
          F             G
 mugo langgeng karo dek'e..
      C..
 saklawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Em C D
        G Em C D..

  G         D/F#     Em   D
cubo kowe dadi aku sayang..
       C     Bm
sedelo wae kowe..
   Am       D
pasti ora tahan..

     G        D/F#      Em  D
nyonggo kahanane ra karuan..
          C            Bm
kowe sing tak sayang sayang..
        Am     Bm
tego mbagi ati..
         C          D
karo tresnomu sing anyar..

Reff :
        G          D/F#
 yen pancen kudu pisah..
     Em           Bm
 aku mung trimo pasrah..
           C        Bm
 tak manut dalane wae..
          Am       D
 ikhlas karo putusane..

     G           D/F#
 opo kowe ra ngerti..
          Em      Bm
 sing tak roso saiki..
       C              Bm
 loro ati mung tak pendhem..
         Am        Bm
 pandongaku gawe kowe..
          C             D
 mugo langgeng karo dek'e..
      G
 saklawase..

Musik : Em D C..
        Em D C..D..

  G         D/F#     Em   D
cubo kowe dadi aku sayang..
       C     Bm
sedelo wae kowe..
   Am       D
pasti ora tahan..

     G        D/F#      Em  D
nyonggo kahanane ra karuan..
          C            Bm
kowe sing tak sayang sayang..
        Am     Bm
tego mbagi ati..
         C          D
karo tresnomu sing anyar..

Reff :
        G          D/F#
 yen pancen kudu pisah..
     Em           Bm
 aku mung trimo pasrah..
           C        G
 tak manut dalane wae..
          Am       D
 ikhlas karo putusane..

     G           D/F#
 opo kowe ra ngerti..
          Em      Bm
 sing tak roso saiki..
       C              G
 loro ati mung tak pendhem..
         Am        D
 pandongaku gawe kowe..

        G          D/F#
 yen pancen kudu pisah..
     Em         Bm
 aku mung trimo pasrah..
           C        G
 tak manut dalane wae..
          Am       D
 ikhlas karo putusane..

     G           D/F#
 opo kowe ra ngerti..
          Em      Bm
 sing tak roso saiki..
       C              Am
 loro ati mung tak pendhem..
         Am        Bm
 pandongaku gawe kowe..
          C             D
 mugo langgeng karo dek'e..
      G..
 saklawase..




Chord Vidi Vici – Wis Ikhlas

Lihat semua :

  • Chord Vidi Vici
  •