Kunci Gitar Safira Inema – Tresnomu Ilang Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Capo ♪ fret 3 Intro : Am Em Dm Am G..F E Am..E.. Am G Am loro rasane ati.. amergo kelangan.. Dm G nganti saiki.. njangget ning ati.. F C isih kelingan.. F G kowe sing tak eman-eman.. G C ninggal roso kelaran.. Dm Em Am saikine.. dadi kenangan.. Int. G Em Am isih tak eling-eling.. G Am mbiyen kowe janji.. Dm G bakal ngancani.. tekaning pati.. F C nanging mblenjani.. F G tanpo welas ninggalke aku G C kowe nduwe tresno liyo Dm Em Am E tulus tresnoku.. mbok sio-sio.. Reff : Am F tresnomu ilang.. kabur kanginan.. G C koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Dm Am prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. G Em Am endi janjimu nyatane.. tresnomu ilang.. Am F tak eman-eman.. ning mabur ilang.. G C tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Dm Am cekap semanten.. tak aboti kowe.. G Em yo wes tak lilakne ninggal cerito Am mung semene.. Musik : Am Em Dm Am G..F E Am..E.. Am isih tak eling-eling.. G Am mbiyen kowe janji.. Dm G bakal ngancani.. tekaning pati.. F C nanging mblenjani.. F G tanpo welas ninggalke aku G C kowe nduwe tresno liyo.. Dm Em Am E tulus tresnoku.. mbok sio-sio.. Reff : Am F tresnomu ilang.. kabur kanginan.. G C koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Dm Am prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. G Em endi janjimu nyatane.. Am E tresnomu ilang.. Am F tak eman-eman.. ning mabur ilang.. G C tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Dm Am cekap semanten.. tak aboti kowe.. G Em yo wes tak lilakne ninggal cerito Am E mung semene.. Am F tresnomu ilang.. kabur kanginan.. G C koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Dm Am prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. G Em endi janjimu nyatane.. Am E tresnomu ilang.. Am F tak eman-eman.. ning mabur ilang.. G C tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Dm Am cekap semanten.. tak aboti kowe.. G Em yo wes tak lilakne ninggal cerito Am mung semene.. G Em yo wes tak lilakne ninggal cerito Am mung semene.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Cm Gm Fm Cm Bb..G# G Cm..G.. Cm Bb Cm loro rasane ati.. amergo kelangan.. Fm Bb nganti saiki.. njangget ning ati.. G# D# isih kelingan.. G# Bb kowe sing tak eman-eman.. Bb D# ninggal roso kelaran.. Fm Gm Cm saikine.. dadi kenangan.. Int. Bb Gm Cm isih tak eling-eling.. Bb Cm mbiyen kowe janji.. Fm Bb bakal ngancani.. tekaning pati.. G# D# nanging mblenjani.. G# Bb tanpo welas ninggalke aku Bb D# kowe nduwe tresno liyo Fm Gm Cm G tulus tresnoku.. mbok sio-sio.. Reff : Cm G# tresnomu ilang.. kabur kanginan.. Bb D# koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Fm Cm prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. Bb Gm Cm endi janjimu nyatane.. tresnomu ilang.. Cm G# tak eman-eman.. ning mabur ilang.. Bb D# tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Fm Cm cekap semanten.. tak aboti kowe.. Bb Gm yo wes tak lilakne ninggal cerito Cm mung semene.. Musik : Cm Gm Fm Cm Bb..G# G Cm..G.. Cm isih tak eling-eling.. Bb Cm mbiyen kowe janji.. Fm Bb bakal ngancani.. tekaning pati.. G# D# nanging mblenjani.. G# Bb tanpo welas ninggalke aku Bb D# kowe nduwe tresno liyo.. Fm Gm Cm G tulus tresnoku.. mbok sio-sio.. Reff : Cm G# tresnomu ilang.. kabur kanginan.. Bb D# koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Fm Cm prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. Bb Gm endi janjimu nyatane.. Cm G tresnomu ilang.. Cm G# tak eman-eman.. ning mabur ilang.. Bb D# tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Fm Cm cekap semanten.. tak aboti kowe.. Bb Gm yo wes tak lilakne ninggal cerito Cm G mung semene.. Cm G# tresnomu ilang.. kabur kanginan.. Bb D# koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan.. Fm Cm prasetyomu kuwi.. amung kiasan.. Bb Gm endi janjimu nyatane.. Cm G tresnomu ilang.. Cm G# tak eman-eman.. ning mabur ilang.. Bb D# tresnomu kuwi.. ninggal kelaran.. Fm Cm cekap semanten.. tak aboti kowe.. Bb Gm yo wes tak lilakne ninggal cerito Cm mung semene.. Bb Gm yo wes tak lilakne ninggal cerito Cm mung semene..




Chord Safira Inema – Tresnomu Ilang

Lihat semua :

  • Chord Safira Inema
  •