Kunci Gitar Riyan Impuk – Titip Tresno Iki Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Intro : F Fm C A  
        Dm..

  C         G            Am  
durung bar olehku ngomongke..
  F         Dm          G
durung bar olehku njelaske..
-F     Em                   A
 tibak e.. kowe lungo sak karepmu dewe..
        Dm                G        C  
ragelem ngrungokke sing dadi masalahe..

  C       G            Am  G
semene adohe wes tak lakoni..
F         Dm           G
pahit legine wes tak rasani..
-F  Em      E        Am
  banjur.. suwene aku ngenteni..
         Dm
kaget krungu kabar 
      G            C
kowe ono sing nduweni..

Reff :
          F
 kowe ra iso.. 
 G          Em
 mbodoni mripatku..
 A        Dm
 mbodoni atiku 
     G         C
 yen kowe iseh tresno..

 -C7        F
 sing tak jaluk..
     G        Em          A
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Dm          G  C
 titipen tresnoku iki..

Musik : F Fm C A
        Dm..Em A..

(overtune)
D             A          Bm
yen.. ono grundele ning atimu..
G          Em        A
luapno ben ra dadi sesal ning uripku..
       F#m        F#      Bm      
mbok jujuro.. yen kowe nyaman ro aku..
         Em              A         D
tak relakno wae pancen suratan uripku..

Reff :
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D
 yen kowe iseh tresno..

            G
 sing tak jaluk..
     A        F#m         Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  D
 titipen tresnoku iki..

Musik : G A  F#m     Bm
           huwo aa aaa..
        Em A D..

         G#m      Gm F#m F Em A D..
tak titipke.. tresnoku..

Reff :
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D     D7
 yen kowe iseh tresno..

            G#m
 sing tak jaluk..
     Gm       F#m-F#      Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  Bm    A  E
 titipen tresnoku iki.. i.. i..
     Em          A  D
 tak titipke tresno iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb Bbm F D 
        Gm..

  F         C            Dm 
durung bar olehku ngomongke..
  Bb        Gm          C
durung bar olehku njelaske..
-Bb    Am                   D
 tibak e.. kowe lungo sak karepmu dewe..
        Gm                C        F  
ragelem ngrungokke sing dadi masalahe..

  F       C            Dm  C
semene adohe wes tak lakoni..
Bb        Gm           C
pahit legine wes tak rasani..
-Bb  Am      A        Dm
  banjur.. suwene aku ngenteni..
         Gm
kaget krungu kabar 
      C            F
kowe ono sing nduweni..

Reff :
          Bb
 kowe ra iso.. 
 C          Am
 mbodoni mripatku..
 D        Gm
 mbodoni atiku 
     C         F
 yen kowe iseh tresno..

 -F7        Bb
 sing tak jaluk..
     C        Am          D
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Gm          C   F
 titipen tresnoku iki..

Musik : Bb Bbm F D
        Gm..Am D..

(overtune)
G             D          Em
yen.. ono grundele ning atimu..
C          Am        D
luapno ben ra dadi sesal ning uripku..
       Bm         B       Em      
mbok jujuro.. yen kowe nyaman ro aku..
         Am              D         G
tak relakno wae pancen suratan uripku..

Reff :
          C
 kowe ra iso.. 
 D          Bm
 mbodoni mripatku..
 E        Am
 mbodoni atiku 
     D         G
 yen kowe iseh tresno..

            C
 sing tak jaluk..
     D        Bm          Em
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Am          D   G
 titipen tresnoku iki..

Musik : C D  Bm      Em
           huwo aa aaa..
        Am D G..

         C#m      Cm Bm Bb Am D G..
tak titipke.. tresnoku..

Reff :
          C
 kowe ra iso.. 
 D          Bm
 mbodoni mripatku..
 E        Am
 mbodoni atiku 
     D         G     G7
 yen kowe iseh tresno..

            C#m
 sing tak jaluk..
     Cm       Bm-B/D#     Em
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Am          D   Em   D   A/C#
 titipen tresnoku iki.. i.. i..
     Am          D   G
 tak titipke tresno iki..




Chord Riyan Impuk – Titip Tresno Iki

Sorry, no related chords at this time.

Lihat semua :

  • Chord Riyan Impuk
  •