Kunci Gitar Richa Christina – Ketampik Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am F G Am
        F Dm E..

     Am
riko hang sun demeni..
     Em
riko hang sun welasi..
     Dm
suwi nong jero ati..
       Am
nyampekno yo sing wani..
        Dm
ndeleng riko dung nyawang..
   Am
atinisun trataban..
     G           Em
riko koyo wong demen..
   F   G       Am  F  Am
atini..sun deg-degen..

       Am
sun simpen roso iki.
     Em
jeru nong jero ati..
      Dm
sun rumat lan sun kudang..
    Am
mekaro siro kembang..
       Dm
kadung kembang wes mekar..
    Am
iku mung kanggo riko..
         G
pungkase crito
        Em        Am
alum mergo sing ketompo..

Musik : Em..F..Em G Am..

Reff :
      Am                  Dm
 ketampik welas isun nong riko..
     G       F            Am
 tibane riko milih wong liyo..
      Am                  Dm
 ketampik welas isun nong riko..
        G         Em               Am
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

Int. Em G Am..

       Am
sun simpen roso iki.
     Em
jeru nong jero ati..
      Dm
sun rumat lan sun kudang..
    Am
mekaro siro kembang..
       Dm
kadung kembang wes mekar..
    Am
iku mung kanggo riko..
         G
pungkase crito
        Em        Am
alum mergo sing ketompo..

Musik : Em..F..Em G Am..

Reff :
      Am                  Dm
 ketampik welas isun nong riko..
     G       F            Am
 tibane riko milih wong liyo..
      Am                  Dm
 ketampik welas isun nong riko..
        G         Em               Am
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

      Am                  Dm
 ketampik welas isun nong riko..
     G       F            Am
 tibane riko milih wong liyo..
      Am             Dm
 ketampik welas isun nong riko..
        G         Em               Am
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

          G
masio tah wes saiki..
       F
riko ambi wong liyo..
       G           Em          Am
tapi welas sun iki mung kanggo riko..

          G
sun rumat roso iki..
           F
rapet nong jero ati..
    G    Em         Am    F  Am
selawase.. mung kanggo riko..
F        Am..
mung kanggo riko..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm G A Bm
        G Em F#..

     Bm
riko hang sun demeni..
     F#m
riko hang sun welasi..
     Em
suwi nong jero ati..
       Bm
nyampekno yo sing wani..
        Em
ndeleng riko dung nyawang..
   Bm
atinisun trataban..
     A           F#m
riko koyo wong demen..
   G   A       Bm  G  Bm
atini..sun deg-degen..

       Bm
sun simpen roso iki.
     F#m
jeru nong jero ati..
      Em
sun rumat lan sun kudang..
    Bm
mekaro siro kembang..
       Em
kadung kembang wes mekar..
    Bm
iku mung kanggo riko..
         A
pungkase crito
        F#m       Bm
alum mergo sing ketompo..

Musik : F#m..G..F#m A Bm..

Reff :
      Bm                  Em
 ketampik welas isun nong riko..
     A       G            Bm
 tibane riko milih wong liyo..
      Bm                  Em
 ketampik welas isun nong riko..
        A         F#m              Bm
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

Int. F#m A Bm..

       Bm
sun simpen roso iki.
     F#m
jeru nong jero ati..
      Em
sun rumat lan sun kudang..
    Bm
mekaro siro kembang..
       Em
kadung kembang wes mekar..
    Bm
iku mung kanggo riko..
         A
pungkase crito
        F#m       Bm
alum mergo sing ketompo..

Musik : F#m..G..F#m A Bm..

Reff :
      Bm                  Em
 ketampik welas isun nong riko..
     A       G            Bm
 tibane riko milih wong liyo..
      Bm                  Em
 ketampik welas isun nong riko..
        A         F#m              Bm
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

      Bm                  Em
 ketampik welas isun nong riko..
     A       G            Bm
 tibane riko milih wong liyo..
      Bm             Em
 ketampik welas isun nong riko..
        A         F#m              Bm
 tibane kendang tabuh selisih hang ono..

          A
masio tah wes saiki..
       G
riko ambi wong liyo..
       A           F#m         Bm
tapi welas sun iki mung kanggo riko..

          A
sun rumat roso iki..
           G
rapet nong jero ati..
    A    F#m        Bm    G  Bm
selawase.. mung kanggo riko..
G        Bm..
mung kanggo riko..




Chord Richa Christina – Ketampik

Lihat semua :

  • Chord Richa Christina
  •