Kunci Gitar James AP Ft. Happy Asmara

Transpose:
Intro : Am Em F C -G/B
        Am Em F G..

  C             G/B                Am
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe..
                       Em
sing wis tak kancani semene suwene..
      F                 C  Am
aku dijodohke karo wong tuoku..
         Dm        G        C
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

Musik : Am Em F G C..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Cm C# G# -D#/G
        Fm Cm C# D#..

  G#            D#/G               Fm
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe..
                       Cm
sing wis tak kancani semene suwene..
      C#                G# Fm
aku dijodohke karo wong tuoku..
         A#m       D#       G#
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

Reff :
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..

Musik : Fm Cm C# D# G#..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

Reff :
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..

-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..




Chord James AP Ft. Happy Asmara – Tepung Kanji 2

Lihat semua :

  • Chord Happy Asmara
  • Chord James AP
  •