Kunci Gitar Evan Loss ft. Sandios Pendhoza

Transpose:
      F     G
aku sadar diri..
      Em        Am
dudu anake DPR RI..
         Dm
sing iso nuruti
      G           C
kabeh sing mbok pengeni..

Intro : F G Em A
        Dm..Fm G..

  C        Am          Dm
jane.. wis ra kurang kurang..
G         Em   Am
 lehku ngupayakne..
        Dm          G
ben iso nyenengke kowe..

  C         Am        Dm
nanging.. kowe ra peduli..
G           Em      Am
 kabeh sing tak lakoni..
        Dm          G
ra dadi karep ning ati..

      F     G
aku sadar diri..
      Em        Am
dudu anake DPR RI..
         Dm
sing iso nuruti
      G           C
kabeh sing mbok pengeni..

Reff :
          F            G
 sambel bawang diulek ajur
          Em              Am
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Dm               G
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 C
 ra mung cukup modal ati..

          F                  G
 mancing iwak ning pinggir kali
            Em                 Am
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
          Dm
 sorry-sorry sayang
       G            C
 wong ayu ra mung siji..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

        C
sabarku terus-terusan
dilarani ra wayahan
         G
ning aku nyobo bertahan
senadjan kalah ning modal
      Am
mencintaimu mung paitan wani
          F
ngandalke ati sing bakoh
  G
gaweane Gusti.. 
(sing sabar bestie..)

         C
nanging aku kudu sadar
mung menungso spek normal
          G
yen terus ajur-ajuran
iso njepat waton budal
         Am
ora nganggo suwe
ra nganggo ancang-ancang
            F
mending tak ikhlaske wae
        G
aku wis wegah kelaran..

      F     G
aku sadar diri..
      Em        Am
dudu anake DPR RI..
         Dm
sing iso nuruti
      G              C
kabeh sing mbok pengeni..

Reff :
          F            G
 sambel bawang diulek ajur
          Em              Am
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Dm               G
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 C
 ra mung cukup modal ati..

          F                  G
 mancing iwak ning pinggir kali
            Em                 Am
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
          Dm
 sorry-sorry sayang
       G            C
 wong ayu ra mung siji..

          F            G
 sambel bawang diulek ajur
          Em              Am
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Dm               G
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 C
 ra mung cukup modal ati..

          F                  G
 mancing iwak ning pinggir kali
            Em                 Am
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
           Dm
 sorry-sorry sayang
       G            C  Am
 wong ayu ra mung siji..

          Dm
 sorry-sorry sayang
       G            C  Am
 wong ayu ra mung siji..
          Dm
 sorry-sorry sayang
       G           C
 wong ayu ra mung.. siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E           A
kabeh sing mbok pengeni..

Intro : D E C#m F#
        Bm..Dm E..

  A        F#m         Bm
jane.. wis ra kurang kurang..
E         C#m  F#m
 lehku ngupayakne..
        Bm          E
ben iso nyenengke kowe..

  A         F#m       Bm
nanging.. kowe ra peduli..
E           C#m     F#m
 kabeh sing tak lakoni..
        Bm          E
ra dadi karep ning ati..

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E           A
kabeh sing mbok pengeni..

Reff :
          D            E
 sambel bawang diulek ajur
          C#m             F#m
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Bm               E
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 A
 ra mung cukup modal ati..

          D                  E
 mancing iwak ning pinggir kali
            C#m                F#m
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
          Bm
 sorry-sorry sayang
       E            A
 wong ayu ra mung siji..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A A7
        D E C#m F#m
        Bm E A..

        A
sabarku terus-terusan
dilarani ra wayahan
         E
ning aku nyobo bertahan
senadjan kalah ning modal
      F#m
mencintaimu mung paitan wani
          D
ngandalke ati sing bakoh
  E
gaweane Gusti.. 
(sing sabar bestie..)

         A
nanging aku kudu sadar
mung menungso spek normal
          E
yen terus ajur-ajuran
iso njepat waton budal
         F#m
ora nganggo suwe
ra nganggo ancang-ancang
            D
mending tak ikhlaske wae
        E
aku wis wegah kelaran..

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E              A
kabeh sing mbok pengeni..

Reff :
          D            E
 sambel bawang diulek ajur
          C#m             F#m
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Bm               E
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 A
 ra mung cukup modal ati..

          D                  E
 mancing iwak ning pinggir kali
            C#m                F#m
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
          Bm
 sorry-sorry sayang
       E            A
 wong ayu ra mung siji..

          D            E
 sambel bawang diulek ajur
          C#m             F#m
 yen ra sayang aku tak mundur..
         Bm               E
 aku ngrumangsani mencintaimu 
                 A
 ra mung cukup modal ati..

          D                  E
 mancing iwak ning pinggir kali
            C#m                F#m
 aku mbok tolak tak nggolek ganti..
           Bm
 sorry-sorry sayang
       E            A  F#m
 wong ayu ra mung siji..

          Bm
 sorry-sorry sayang
       E            A  F#m
 wong ayu ra mung siji..
          Bm
 sorry-sorry sayang
       E           A
 wong ayu ra mung.. siji..




Chord Evan Loss ft. Sandios Pendhoza – Dudu Anake DPR RI

Lihat semua :

  • Chord Evan Loss
  • Chord Pendhoza
  •