Kunci Gitar Elsa Safira – Tembang Pilu Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Transpose:
    C                   Em
tak tulis tetembangan layu pilu..
  F                  C
minongko dadi gegambaring kalbu..
     Dm                 Bb
wong bagus.. rungokno tangisku..
               E
balio dadi sisihanku..

   C                     Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm               Bb
ning datan.. keno dituturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

Reff :
   Am          Em
 lungo'o.. tak trimo..
        F           C
 nadyan jro batinku nelongso
   Dm         E
 mugo mugo ndiko..
        Dm           E
 mageh urip bagyo mulyo..
      Am        Em
 mung biso.. nyangoni..
      F            C
 pandongo tulusing ati
    Dm
 mergo tresno kuwi..
         E
 ra kudu biso nduweni..

     Am         Em
 wis cukup.. anggonku..
     F                C
 lelabuh tresno mring sliramu
   Dm         E
 kalamun kedlarung..
          Dm         E
 malah angrusak nalarku..
      Am        Em
 wong bagus.. lilaku..
       F       C
 mergo atiku remuk rempu
 F     G         C
 o..ra mergo wes jemu..

Musik : C..Em..F G C..
        Am..Em..F G C..

   C                     Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm               Bb
ning datan.. keno dituturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

Reff :
   Am          Em
 lungo'o.. tak trimo..
        F           C
 nadyan jro batinku nelongso
   Dm         E
 mugo mugo ndiko..
        Dm           E
 mageh urip bagyo mulyo..
      Am        Em
 mung biso.. nyangoni..
      F            C
 pandongo tulusing ati
    Dm
 mergo tresno kuwi..
         E
 ra kudu biso nduweni..

     Am         Em
 wis cukup.. anggonku..
     F                C
 lelabuh tresno mring sliramu
   Dm         E
 kalamun kedlarung..
          Dm         E
 malah angrusak nalarku..
      Am        Em
 wong bagus.. lilaku..
       F       C
 mergo atiku remuk rempu
 F     G         C
 o..ra mergo wes jemu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    G#                  Cm
tak tulis tetembangan layu pilu..
  C#                 G#
minongko dadi gegambaring kalbu..
     A#m                F#
wong bagus.. rungokno tangisku..
               C
balio dadi sisihanku..

   G#                    Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  C#                  G#
wekasan amung teko mbalenjani..
     A#m              F#
ning datan.. keno dituturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

Reff :
   Fm          Cm
 lungo'o.. tak trimo..
        C#          G#
 nadyan jro batinku nelongso
   A#m        C
 mugo mugo ndiko..
        A#m          C
 mageh urip bagyo mulyo..
      Fm        Cm
 mung biso.. nyangoni..
      C#           G#
 pandongo tulusing ati
    A#m
 mergo tresno kuwi..
         C
 ra kudu biso nduweni..

     Fm         Cm
 wis cukup.. anggonku..
     C#               G#
 lelabuh tresno mring sliramu
   A#m        C
 kalamun kedlarung..
          A#m        C
 malah angrusak nalarku..
      Fm        Cm
 wong bagus.. lilaku..
       C#      G#
 mergo atiku remuk rempu
 C#    D#        G#
 o..ra mergo wes jemu..

Musik : G#..Cm..C# D# G#..
        Fm..Cm..C# D# G#..

   G#                    Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  C#                  G#
wekasan amung teko mbalenjani..
     A#m              F#
ning datan.. keno dituturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

Reff :
   Fm          Cm
 lungo'o.. tak trimo..
        C#          G#
 nadyan jro batinku nelongso
   A#m        C
 mugo mugo ndiko..
        A#m          C
 mageh urip bagyo mulyo..
      Fm        Cm
 mung biso.. nyangoni..
      C#           G#
 pandongo tulusing ati
    A#m
 mergo tresno kuwi..
         C
 ra kudu biso nduweni..

     Fm         Cm
 wis cukup.. anggonku..
     C#               G#
 lelabuh tresno mring sliramu
   A#m        C
 kalamun kedlarung..
          A#m        C
 malah angrusak nalarku..
      Fm        Cm
 wong bagus.. lilaku..
       C#      G#
 mergo atiku remuk rempu
 C#    D#        G#
 o..ra mergo wes jemu..




Chord Elsa Safira – Tembang Pilu

Lihat semua :

  • Chord Elsa Safira
  •