Kunci Gitar Dk Tama feat. Hery Receh

Transpose:
Intro : Am Em F C Dm..E..

      Am         Dm
tak kuatke.. ati iki..
     G           C
mung kanggo sliramu..
       Am           Dm
tak ikhlasne.. roso iki..
   E         Am E-E
ngeculke awakmu..

        Am          Dm
senajan kowe.. sak iki..
    G             C
wes ono sing.. nduweni..
      Am       Dm
tak lilakne.. awakmu..
    E         Am
kanggo bahagiamu..

F                 Dm
 loro sing ono ndodo..
                E
wes ora dadi ngopo..

Reff :
 A                    Dm 
  mungkin iki wes dalane..
 G                  C    E
  kowe lungo karo liyane..
 A                    Dm
  aku neng kene mung iso..
        G             C   E
 ndongakne.. kowe bahagio..

 A                Dm
  senajan ati iki loro..
 G                           C    E
  nyawang kowe nyanding wong liyo..
 A                Dm
  nanging ati iki lilo..
     E                      Am
 senajan.. aku mbok tinggal lungo..

Musik : Dm..E..Am G F..E..

        Am          Dm
senajan kowe.. sak iki..
    G             C
wes ono sing.. nduweni..
      Am       Dm
tak lilakne.. awakmu..
    E         Am
kanggo bahagiamu..

F               Dm
 senajan.. loro ono ndodo..
    E
wes ora dadi ngopo..

Reff :
 A                    Dm 
  mungkin iki wes dalane..
 G                  C    E
  kowe lungo karo liyane..
 A                    Dm
  aku neng kene mung iso..
        G             C   E
 ndongakne.. kowe bahagio..

 A                Dm
  senajan ati iki loro..
 G                           C    E
  nyawang kowe nyanding wong liyo..
 A                Dm
  nanging ati iki lilo..
     E                             Am
 senajan.. aku mung mbok tinggal lungo..
 A                Dm
  nanging ati iki lilo..
     E                      Am
 senajan.. aku mbok tinggal lungo..
 E                         Am
  senajan aku mbok tinggal lungo..




Chord Dk Tama feat. Hery Receh – Kanggo Bahagiamu

Lihat semua :

  • Chord Dk tama
  • Chord Hery Receh
  •