Intan Rahma – Wegah Kelangan

Intro: 
D#m G# C# F#
D#m G# 

D#m                   G#
   Rungokno jerit atiku iki
C#                           F#
 Sing bingung noto roso neng ati
      D#m
Pengenku kowe ngerti
         G#
seng tak pikir saiki

D#m                    G#
 Tulung kowe ojo salah tompo
C#                    F#
 Ojo mbok pikir aku ngliyo
      D#m
Kabeh iki kahanan
    G#               A#m
Ra iso neruske katresnan

Chorus:
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
abot rasane pangapurane..

D#m                      G#
 Ora ono niat ngelarani atimu
                               C#
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F#
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   D#m
Yo mung kanggo awakmu
               D#m
Cukup pisan iki kowe loro ati
G#
 Ora tak baleni anggonku
         A#m
le nglarani aa..ah..

Chorus:
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
abot rasane pangapurane..

D#m                 G#
 Mung kependem roso tresno
    C#                    F#
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m                   A#m
 Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F#                F    A#m
Nangeng wong tuaku ora setuju

Chorus:
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
abot rasane pangapurane

Outro:
C#

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com