Intan Rahma – Cukup Aku Wae

[Intro:] 
C  Am  F  G  C
F  G  C  Am  Dm  G

[Verse I:]
C               Am
 Opo aku kudu lilo..
    F        G           C
Senajan abot neng jero dodo
F      G
 Aku weruh kowe
C           Am
 mlaku rong wong liyo
 Dm              G
Atiku.. keronto ronto..

C                Am
 Opo iki cen dalane..
    F          G        C
Aku ro kowe pancen du jodone
F            G
 Mungkin wes takdire
C           Am
 gusti wes ndalakke
     Dm                      G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

[Reff:]
         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

[Interlude:] 
C  F  G  Em  Am 
F  G  C

[Verse II:]
C                  Am
 Kabeh ati nduwe roso
      F           G       C
Bakal kesikso yen di gawe loro
F             G
 Nyawang sing di tresno
C           Am
 Nglanggati wong liyo
       Dm                 G
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

C                Am
 Opo iki cen dalane..
    F          G        C
Aku ro kowe pancen du jodone
F            G
 Mungkin wes takdire
C           Am
 gusti wes ndalakke
     Dm                      G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

[Reff:]
         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

[Reff End:]
         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C  G
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

[Outro:] 
F  G  C

Artis   : Intan Rahma
Album   : Cukup Aku Wae
Dirilis : 2018

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com