Intan Chacha – Sliramu Selawase

F#       C#     D#m
aku ra bakal mundur..
     B       C#    F#
piye wae aku ra mundur..
G#m     C#   A#m      D#m
rasane ati.. tansoyo ajur..
B                 C#
yen.. aku tanpo kowe..

F#             C#  D#m
mancep neng njero ati..
    B           C# F#
tresnomu nganti saiki..
G#m           C#
ngomong neng aku..
   A#m           D#m
tansah tak mirengke..
     B                C#
neng atimu opo iseh sayang..

[Reff :]
           D#m       A#m
 tak ukir ono njero ati
         B            F#
 sliramu sing tak sayangi
  D#m                  C#
 ora luntur tresno ono ati..

          D#m      A#m
 ora tego aku ra lilo..
         B           F#
 sliramu karo wong liyo..
  D#m                    C#
 aku sing neng kene iseh tresno..

[Intro:]
        F# C# D#m A#m
        B  C# F#

F#       C#     D#m
aku ra bakal mundur..
     B       C#    F#
piye wae aku ra mundur..
G#m     C#   A#m      D#m
rasane ati.. tansoyo ajur..
B                 C#
yen.. aku tanpo kowe..

F#             C#  D#m
mancep neng njero ati..
    B           C# F#
tresnomu nganti saiki..
G#m           C#
ngomong neng aku..
   A#m           D#m
tansah tak mirengke..
     B                C#
neng atimu opo iseh sayang..

[Reff :]
           D#m       A#m
 tak ukir ono njero ati..
         B            F#
 sliramu sing tak sayangi..
  D#m                  C#
 ora luntur tresno ono ati..

          D#m      A#m
 ora tego aku ra lilo..
         B           F#
 sliramu karo wong liyo..
  D#m                    C#
 aku sing neng kene iseh tresno..

           D#m       A#m
 tak ukir ono njero ati..
         B            F#
 sliramu sing tak sayangi..
  D#m                  C#
 ora luntur tresno ono ati..

          D#m      A#m
 ora tego aku ra lilo..
         B           F#
 sliramu karo wong liyo..
  D#m                    C#
 aku sing neng kene iseh tresno..
  D#m                    C#    F#
 aku sing neng kene iseh tresno..