Ilux ID – Rangkulen Aku

[Intro :] 
C  D  G  Bm  Em  E
Am  D  G

[Verse I:]
 G                   C
aku sadar posisiku saiki..
               Am
wes ono sing duweni..
                 D
wes ono sing ngancani..
  B
nanging percoyo'o 
    E
aku ora ngapusi..
    Am         C           D
aku nduwe roso marang sliramu..

 G                     C
aku sadar diri salah tenanan..
                 Am
wes wani ngomong sayang..
                D
senajan duwe gandengan..
  B                   E
nanging percoyo'o aku ora ngapusi..
    Am         C           D
aku nduwe roso marang sliramu..

[Reff :]
             C
kowe percoyo'o..
                    D
senajan kowe tresno sing nomer loro
      G       Bm           Em
aku tulus.. sayang ro sliramu..
E         Am
genggemen tanganku..
      D                        G
rangkulen aku tak nggo sangu turu..

             C
kowe percoyo'o..
                 D
senajan kowe ora ning arep moto
        G      Bm        Em
ning atiku.. kowe mesti ono..
E     Am
ora bakal lali..
        D                   G
senajan aku iki jarang ngubungi..

[Music:]
C  D  G  Bm  E
Am  D  G

[Verse II:]
 G                     C
aku sadar diri salah tenanan..
                 Am
wes wani ngomong sayang..
                D
senajan duwe gandengan..
  B                   E
nanging percoyo'o aku ora ngapusi..
    Am         C           D
aku nduwe roso marang sliramu..

[Reff :]
             C
kowe percoyo'o..
                    D
senajan kowe tresno sing nomer loro
      G       Bm           Em
aku tulus.. sayang ro sliramu..
E         Am
genggemen tanganku..
      D                        G
rangkulen aku tak nggo sangu turu..

             C
kowe percoyo'o..
                 D
senajan kowe ora ning arep moto
        G      Bm        Em
ning atiku.. kowe mesti ono..
E     Am
ora bakal lali..
        D                   G
senajan aku iki jarang ngubungi..
      Am
ora bakal lali..
        D              C
senajan aku iki jarang ngubungi..

[Outro:]
C  Cm  D  G