Happy Asmara – Sampun Lilo

[Intro:]
F  G  Em  E  Am
F  G  F  G

      C           Em
ra perlu kowe ngerti
       Am
gedene perjuanganku
      F            G         C
tulus dinggo bahagiakke sliramu..

      C           Em
ra perlu kowe ngerti
       Am
gedene roso sayangku
      F          G        C
cukup aku yang merasakan itu..

    F            G
masio aku dudu pilihanmu
     F             G
kowe tetep ning atiku..

[Reff :]
              F
 aku tresno karo kowe
                  G
 nanging kowe tresno de'e
              Em
 aku sayang kowe
           E            Am
 nanging kowe sayang de'e
  A            Dm
 uwis tak lilakno
                G
 wis kowe lungo'o
                 C
 sing adoh teko uripku..

              F
 aku tresno karo kowe
                  G
 nanging kowe tresno deke
              Em
 aku sayang kowe
           E            Am
 nanging kowe sayang deke
     A         Dm
 senajan ati loro
                    G
 perih ning njero dodo
                     C
 nanging kudu tak tompo..

[Music:]
Dm  G  Em  E  Am  A
Dm  G  C
G# C  G# G

      C           Em
ra perlu kowe ngerti
       Am
gedene roso sayangku
      F          G        C
cukup aku yang merasakan itu..

    F            G
masio aku dudu pilihanmu
     F             G
kowe tetep ning atiku..

[Reff :]
              F
 aku tresno karo kowe
                  G
 nanging kowe tresno de'e
              Em
 aku sayang kowe
           E            Am
 nanging kowe sayang de'e
  A            Dm
 uwis tak lilakno
                G
 wis kowe lungo'o
                 C
 sing adoh teko uripku..

              F
 aku tresno karo kowe
                  G
 nanging kowe tresno deke
              Em
 aku sayang kowe
           E            Am
 nanging kowe sayang deke
     A         Dm
 senajan ati loro
                    G
 perih ning njero dodo
                     G# C
 nanging kudu tak tompo..

   A           Dm
 senajan ati loro
                    G
 perih ning njero dodo
                  F     C
 nanging kudu tak tompo..