Happy Asmara – Dalane Gusti (Bukan Religi)



[Intro:]
B  F#  G#m  G#  C#m   F#

[Verse I:]
 B         F#       G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#        C#m               F#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F# E      D#m             G#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          C#m                 F#
nanging piye meneh kabeh takdire..
             B
hang Maha Kuoso..

[Intro:]
E  F#  B

[Verse I:]
 B         F#       G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#        C#m               F#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F# E      D#m             G#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          C#m                 F#
nanging piye meneh kabeh takdire..
             B
hang Maha Kuoso..
[Reff:]
                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

[Intro:]
E  F#  D#m  G#m  C#m  F#  B
E  F#  D#m  G#m  C#m  F#  B

[Verse II:]
      E           F#
pengenku kowe ngerti
     D#m            G#m
kowe sing tak tresnani
          C#m
nanging piye meneh
          F#        B
kabeh wis dalane Gusti..

      E           F#
aku mung biso nerimo
        D#m            G#m
kowe gandeng ro wong liyo
      C#m
aku kudu kuat nerimo kanthi
  F#
iklas lan legowo..

[Reff:]
                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

       G#m          C#m
iki pancen wes takdire..
       F#        B
aku ra biso ro kowe..