Gemah Ripah – Wit Gedang



[Intro:]
G  D/F#  Em  D
C  G/B  Am  D  G

[Verse I:]
G           D/F#
 wis kadung sayang..
Em         D              C
 kabeh tak los.. kanggo kowe..
          G/B
kowe sing tak sayang..
      Am         D
jebul kowe malah ngilang..

G    D/F#      Em       D          C
ora kiro-kiro.. atiku mbok gawe loro
            G/B
ning ngarep moto..
      Am           D  C G/B Am D
kowe mlaku ro wong liyo..

[Verse II:]
G       D/F#  Em        D        C
cerito wingi.. durung iso tak lereni
        G/B         Am          D
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
G    D/F#   Em         D       C
masio loro.. nanging aku iso opo
         G/B           Am         D
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

C       B         Em
ning taman kilisuci..
  G            C
kowe ngucap janji..
       D       G
jare sehidup semati..

[Reff:]
C D         G
 opo kowe lali..
C      D           G
 Gusti kang anyekseni..
C     D
piye nasibku
  Bm          Em-F#m-G
sing wis kadung percoyo..
F                  D
bakal saklawase.. urip karo kowe..

C  D             G
tulung mbok sadaro..
C        D           G
tekaku mbok anggep opo..
C    D       Bm            Em
ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Am                        F
nduwe jantung ning ra nduwe ati..
D      Gm
kowe tego..

[Intro:]
Gm  F  D#  Dm
Cm  A#  D
(yoo..)

[Verse II:]
G    D/F#     Em        D        C
cerito wingi.. durung iso tak lereni
        G/B         Am          D
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
G    D/F#   Em         D       C
masio loro.. nanging aku iso opo
         G/B           Am         D
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

C       B         Em
ning taman kilisuci..
  G            C
kowe ngucap janji..
       D       G
jare sehidup semati..

[Reff:]
C D         G
 opo kowe lali..
C      D           G
 Gusti kang anyekseni..
C     D
 piye nasibku
     Bm            Em
sing wis kadung percoyo..
F                  D
bakal saklawase.. urip karo kowe..

C  D             G
tulung mbok sadaro..
C        D           G
tekaku mbok anggep opo..
C    D       Bm            Em
ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Am                        F
duwe jantung ning ra nduwe ati..
D       G
kowe tego..