Elda Veronica – Mung Kowe


[Intro:]
E  F# B
E  F# G#m B
D#m G#m F# B

B
ning njero dodo..
       D#m
mung kowe sing tak tresno..
E         F#       B
ra bakal ono ati liyo..
C#m
sumpah lan janji..
      G#m
bakal setyo ngancani..
  E                F#         B
rino lan wengi nganti tumekan pati..

[Intro:]
E  F# B

B
tansah kelingan..
       D#m
tansah dadi pikiran..
E              F#       B
mung kowe sing dadi kenangan..
C#m
kangen rinduku..
      G#m
amung kanggo sliramu..
      E       F#        B
rungokno kowe sing ono angenku..

[Reff :]
 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            B    D#
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
       E            F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

[Music:]
D#m D# G#m E  F# B
D#m G#m E  F# B

B
ning njero dodo..
       D#m
mung kowe sing tak tresno..
E         F#       B
ra bakal ono ati liyo..
C#m
sumpah lan janji..
      G#m
bakal setyo ngancani..
  E                F#         B
rino lan wengi nganti tumekan pati..

[Intro:]
E  F# B

B
tansah kelingan..
       D#m
tansah dadi pikiran..
E              F#       B
mung kowe sing dadi kenangan..
C#m
kangen rinduku..
      G#m
amung kanggo sliramu..
      E       F#        B
rungokno kowe sing ono angenku..

[Reff :]
 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            B    D#
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
       E            F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            G#m
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
   E                F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..
       E            F#         G#m
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

[Outro:]
E  F# G#m