Dian Anic – Wareg Ngekepi

[Intro:]
Cm  A#  Gm  Cm
Cm  A#  Gm  Cm
Cm  A#  Cm
G#  A#  Cm

              A#
pengen ketemu kakang
      Fm            Cm
najan cuma ning ngimpi..
              A#
sebab kangene kula
      Fm         Cm
wis segunung merapi..

    A#                Cm
duwure rindu.. gedene cinta..
           A#                Cm
wareg ning kalbu.. adoh sing mata..

[intro:]
Cm  A#  Cm
G#  A#  Cm

               A#
kakang lagi kerja
    Fm           Cm
ana ning negri sebrang..
                A#
nanging mubengi kula
       Fm       Cm
ngimpi ketemu kakang
        A#               Cm
ngimpie seneng.. tangine pusing..
            A#            Cm
sebab yen nglilir.. olihe guling..

[Intro:]
Cm
Cm  Fm  A#  Cm
Cm  Fm  A#  Cm

[Reff:]
      A#         Fm         Cm
yen kakang balik sun duwe kaulan..
    A#        Fm        Cm
sewulan among metu sing kaweran..

[Intro:]
Cm  Fm  A#  Cm

    A#      Fm        Cm
lebaraken kaul.. kangene ngati..
      A#        Fm           Cm
mong ucul yen durung.. wareg ngekepi..
Cm           Fm    A#
rindune ning ati.. ora bakal mari..
A#          D#         G#      Cm
sedurunge kakang.. ana ning.. iringan..

[Intro:]
G#  A#  Cm

               A#
kakang lagi kerja
    Fm           Cm
ana ning negri sebrang..
                A#
nanging mubengi kula
       Fm       Cm
ngimpi ketemu kakang
        A#               Cm
ngimpie seneng.. tangine pusing..
            A#            Cm
sebab yen nglilir.. olihe guling..

[Intro:]
Cm
Cm  Fm  A#  Cm
Cm  Fm  A#  Cm

[Reff:]
      A#         Fm         Cm
yen kakang balik sun duwe kaulan..
    A#        Fm        Cm
sewulan among metu sing kaweran..

[Intro:]
Cm  Fm  A#  Cm

    A#      Fm        Cm
lebaraken kaul.. kangene ngati..
      A#        Fm           Cm
mong ucul yen durung.. wareg ngekepi..
Cm           Fm    A#
rindune ning ati.. ora bakal mari..
A#          D#         G#      Cm
sedurunge kakang.. ana ning.. iringan..

[Intro:]
G#  A#  Cm

              A#
pengen ketemu kakang
      Fm            Cm
najan cuma ning ngimpi..
              A#
sebab kangene kula
      Fm         Cm
wis segunung merapi..

    A#                Cm
duwure rindu.. gedene cinta..
           A#                Cm
wareg ning kalbu.. adoh sing mata..