Chord Lagu: Tari

Kunci Gitar Ilham Bule feat. Tari FD

Intro : C Dm F G C..-G C -G/B aku pengen kowe ngerasakne.. Am roso loro ning njero atiku.. Dm kowe ninggalke janji.. G gawe loro uripku.. C -G/B aku ra pengen iki terjadi. Am ninggal tatu ning njero atimu.. Dm aku ninggalke janji.. G gawe loro uripmu.. F kowe …