Chord Lagu: Rere

Kunci Gitar Rere Regina – Ayang Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

      Am Aku suka sama kamu    G ingin sama kamu   F                C Cepat putusin pacarmu      Dm Gak mau gak mau gak mau   F          G     Am Jadi pacar cadanganmu Musik : Am G F C Dm F G Am..  C             …

Kunci Gitar Gavin Project ft. Rere Esti

Intro : F G Em A Bb..G.. C F tak tulis cerito.. naliko aku ro kowe.. Dm G C ngucap janji.. bakal sehidup semati.. C F nanging kabeh iki.. wes ginarising Gusti.. Dm G C kowe lan aku.. ora iso dadi siji.. Dm G Em ati iki.. yo mung kanggo …