Chord Lagu: Pendhoza

Kunci Gitar Pendhoza – Dangdutan Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Am lupakan masalahmu Am G lepaskan bebanmu, goyang.. G ikuti alunan lagu G Am gerakan badanmu, ayo ndangdutan.. Intro : Am.. G..Am.. Am.. G..Am.. C-Bm-Am.. Am mangkate rame-rame nggo benner sak maknane G dienteni kancane, dikangseni tunggale F kumpul pasukane, joget manut leadere Am ditoto barisane, joss! Am ayo konco-konco, …

Kunci Gitar Pendhoza x Dory Harsa

Intro : Am..G..G..Am.. Am..G..G..Am.. Am G dulu.. begitu indah.. G Am saat.. kau bersamaku.. Am G dulu.. begitu mesra.. G G saat.. kau di sampingku.. Am jarene lan mblenjani jebul nyatane endi G lungo ra bali-bali malah ninggalke janji F opo wes kelingan karo awakku iki E sing mbiyen tok …

Kunci Gitar Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak

Capo fret 4 Intro : C G Am G F Fm C G C G Am dino dinoku.. ora.. tau sepi.. Dm G mergo ono kowe sing ngancani.. Em A atiku sing mbiyen tau suwung.. Dm Fm C G-G-G saiki dadi ke..tulung.. C G Am saben wektu kowe.. ono dinggo …

Kunci Gitar Evan Loss ft. Sandios Pendhoza

F G aku sadar diri.. Em Am dudu anake DPR RI.. Dm sing iso nuruti G C kabeh sing mbok pengeni.. Intro : F G Em A Dm..Fm G.. C Am Dm jane.. wis ra kurang kurang.. G Em Am lehku ngupayakne.. Dm G ben iso nyenengke kowe.. C Am …