Chord Lagu: Ndarboy

Kunci Gitar Ardha X Ndarboy Genk

Intro : Am B E F E         Dm Am D#m E.. Am udan..           Dm udan sing tak enteni     E                    Am kanggo nutup eluhku sing mili..   Dm dudu klambi anyar            Am sing tak caoske njenengan …

Kunci Gitar Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra

Intro : C D F Fm C C D Aku dewean ning ndalan prapatan Fm C sak wise kowe ngajak bubaran C D senajan loro nanging kudu tak terimo Fm G C mugo wae sing apik nggo dewe.. *) F G Sak tenane atiku Em Am durung biso nerimo Dm …

Kunci Gitar Ndarboy Genk – Wayahe Poso Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Intro : G..D/F#..Em..D.. C..D..Bm..Em.. Am..D..G..D.. G D G Bulan ramadhan wayahe poso C D G Ojo lali sedekah lan dedungo Am D Ojo lemes ojo sayah Bm Em Di kandeli le ngibadah Am D Sesok bodho oleh sangu G-F-F#m-G -D Oleh berkah.. Int. G..D/F#..Em..D.. C..D..Bm..Em.. Am..D..Bm..Em.. Am..D..G..D.. G D G …

Kunci Gitar Klenik Genk X Ndarboy Genk

Intro : C Em Am..F..G.. C Em Am Rumangsane aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe lek mu ngelarani C Em Am Rumangsane aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo.. F G Wis tak cobo Em Am Aku ngilangi roso Dm G …