Chord Lagu: Harsa

Kunci Gitar Dory Harsa feat. Nella Kharisma

Intro : C..Dm E Am -G F Dm G C.. Dm G Am sajak tresno, sing neng njero dodo F G C ora iso, bakal tak lalekno.. Dm G Em E Am gedhe roso, ati kulo pantes tak juangno Dm D E kebacut nyemplung ati tekan dodo.. Reff : C …

Kunci Gitar Nella Kharisma Feat. Dory Harsa

Intro : C E Am A Dm..G.. C G Am G sansoyo suwe.. sansoyo loro.. F G C Fm sumpah aku wis ra kuat nyonggo.. C G Am G ngrasakke kowe.. saiki wis bedo.. F G C yen ra tresno ojo gawe loro.. Am Em remuk rasane ati.. Am Em …

Kunci Gitar Pendhoza x Dory Harsa

Intro : Am..G..G..Am.. Am..G..G..Am.. Am G dulu.. begitu indah.. G Am saat.. kau bersamaku.. Am G dulu.. begitu mesra.. G G saat.. kau di sampingku.. Am jarene lan mblenjani jebul nyatane endi G lungo ra bali-bali malah ninggalke janji F opo wes kelingan karo awakku iki E sing mbiyen tok …

Kunci Gitar Dory Harsa – Lungo Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Intro : Dm Am E.. Dm Am E.. Am E mbiyen.. aku sing tresno awakmu.. Dm aku sing pengen nyanding sliramu.. F E F#m-G#m paras ayu lan lucu sifatmu.. Am E nanging.. iki bakal dadi ngimpiku.. Dm bebarengan nyanding sliramu.. F E mergo aku dudu karepmu.. Dm Am ning iki …

Kunci Gitar Dory Harsa – Ora Kroso Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Catatan : Chord Lagu "Ora Kroso" dari Dory Harsa ini diambil dalam versi live. Capo ♪ fret 5 Intro : Am..Dm..E..F E.. Am aku ra nyongko.. Dm kowe tego karo lanangan liyo.. E kok kowe tego.. Am E senengane nggawe ati loro.. Am jarene tresno.. Dm jebulane atimu koyo ulo.. …

Kunci Gitar Nella Kharisma Ft. Dory Harsa

Intro : C..F..F-Em-Dm..Fm.. C Fm C Fm C D duh cah ayu.. aku tresno karo kowe.. F G C Fm siji-sijine.. neng jero atiku.. C D aku lilo kerjo.. esuk, awan, sore.. F G C amung gawe.. nyenengke atimu.. F G Em Am senadyan hasile.. ora sepiro.. Dm G C …