Chord Lagu: Haniya

Kunci Gitar Kang Ipin feat. Ning Haniya

Intro : C G Am Em F Em Dm..G.. C G Am sayang.. aku lungo sedelo.. Em F lungaku yo mung kerjo.. C Dm G pesenku kowe.. ojo dolanan roso.. C G Am sayang.. aku ra bakal ngono.. Em F C ojo nggawe ukoro.. seng ra nyoto Dm G aku …