Chord Lagu: Diasa

Kunci Gitar Yan Diasa Ft. Candra Banyu

Intro : Am G Dm Am C Dm G Am.. Am G cukup isun cukup ngerti Dm Am hang riko rasakno C Dm perih mulo kroso perih G Am E rasane ring dodho.. Am G bengen welas sun nyang riko Dm Am sing biso kekiro C Dm malah riko nggawe …

Kunci Gitar Nanda Feraro Feat. Yan Diasa

Intro : C D G Em C D G.. G Em mbiyen ku mbok sio-sio.. C nganggep ku ra ono.. D disepelek'ake.. G Em mbiyen ku mbok loro-loro.. C nyawang selisih moto.. D sering nggawe gelo.. Bm Em sak iki kowe teko mrene Am njalauk tak sepuro D karo ngomong …